Spas za pušače - elektronska cigareta

Spasite pluća i uživajte u cigareti gde god i kad god stignete, bez obzira na zabrane i bez štete za sebe i okolinu. Elektronske cigarete sadrže sve što je potrebno – nikotin i ukus duvana, a ne štete.

U poslednjih nekoliko godina zabrana pušenja na javnom mestu sve je češća širom sveta. Ne sme se pušiti u kafićima, klubovima i restoranima. Strastveni pušači teško će se odvići od ove navike, pa su se mnogi bacili u potragu za nečim što bi moglo zameniti gušt uvlačenja dima iz nikotinskog prutića.

Poslednja je novost, svakako vrlo zanimljiva, digitalno pušenje, odnosno digitalna cigareta. Uz pomoć ove napravice zavisnici mogu čak dobiti potrebnu dozu nikotina, a bez štetnih hemikalija, toksičnih stvari i otrova koji uzrokuju rak. Osim toga, ove elektronske, odnosno digitalne cigarete pušači mogu zapaliti na javnom mestu bez straha od kazne, jer njima ne truju nikoga oko sebe.

Crown7 je jedan od takvih proizvoda. Stilizovani valjak u obliku epruvete ima u sebi punjenje i bateriju. U punjenju se nalaze voda, propilen glikol, nikotin i ukus duvana. Jedno ovakvo punjenje jednako je dvema kutijama cigareta. Iako je sam proizvod relativno skup, punjenja su isplativija od samih cigareta. Osim toga, Crown7 dolazi u tri različita dizajna – cigareta, cigara i lula.

Ovaj oblik pušenja korisnika opskrbljuje potrebnim nikotinom, a ne zagađuje okolinu, ispušta samo bezopasne pare, ne ostavlja neugodne mirise na odeći i ne šteti ljudima u okolini. Još jedan od sličnih proizvoda je Vapir, koji, ukratko objašnjeno, ne spaljuje biljku, u ovom slučaju duvan, nego ga podstiče na isparavanje. Na ovaj način "pušač" može udisati nikotin iz duvana, ali bez štetnog dima.

Oba ova proizvoda, kao i verovatno čitav niz drugih koji će se neminovno pojaviti na tržištu, omogućuju pušačima da neometano uživaju u nikotinu i dimu i to samo na svoju štetu ili korist.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 6

 1. Aleksandar 04.11.2011

  Postovani korisnici i buduci korisnici elekronskih cigareta. Napomenuo bih par stvari o kojima trebate obratiti paznju prilikom kupovine e-cigarete. I – da cigaretu kupujete sa fiskalnim racunom, sa deklaracijom na kutiji jer cete na taj nacin biti sigurni da kupujete original elektronsku cigaretu. Dosta kopija sa tankim rasprasivacem od svega 2mm kruze, negde ih cak prodaju i kao originale. Ii – ulje za e-cigarete i filtere za e-cigarete koje kupujete vodite racuna da budu laborarorijski ispitani da u kutiji od bocice ulja dobijete papriric na kome stoji broj odobrenja ministarstva zdravlja da je ulje koje koristite bezbedno. Postoje ulja za e-cigarete na biljnoj bazi, postoje i sinteticke tecnosti koje su po sastavu voda + hemija… karakterisu ih losije arome, manjak nikotina i cesto stradaju i elektronske cigarete jer su i suvise retka ulja. Elektronske cigarete se zbog sadrzaja nikotina tretiraju kao pomocno lekovito sredstvo i kao takve moraju prolaziti odredjene kontrole pre pustanje u prodaju. Takodje za ovu kategoriju proizvoda zabranjeno je da se prodaje individualno. Samo iz objekta – radnje, apoteke… e-shop je ovlasceni distributer elektronskih cigareta ukoliko imate pitanja vezano za vasu e-cigaretu ili ste zainteresovani da saznate vise o ovom proizvodu bice nam drago da nas kontaktirate…


 2. Nenad 28.04.2009

  Bio sam strastven pušač, pušio sam davidoff dve kutije dnevno, a danas je tačno godinu dana od kada sam prestao zahvaljujući el. Cigareti. Već godinu dana koristim el. Cigaretu i nema više kašljanja a kondicija mi je super. El. Cigareta je super oduševljen sam.


 3. Stanislava 30.03.2009

  Elektronska cigareta-gde se moze nabaviti. Nadam se da ce mi neko odgovoriti.


 4. Aleksandar 26.12.2008

  Supruga i ja koristimo el.cigare vec 3 nedelje i za ovo vreme nismo zapalili obicnu cigaru. Da li cemo ostaviti pusenje-ne znam, ali znam da je osecaj isti (samo treba nekoliko dana privici se na aromu-kao kada promenite cigarete).


 5. Djura 21.11.2008

  Imam par prijatelja i poznanika koji su ostavili cigarete na ovaj nacin. Na zalost moja supruga nije, ali ne znaci da neće :) Mislim da je ovo u Beogradu definitivno HIT, a i redno bi bilo da i kod nas zdrav zivot postane hit. Ako neko hoće da prestane da puši ili bar da zdravije puši ovo je prava stvar.


 6. veran 22.09.2008

  Probao sam sve preparate, pa nisam baš siguran da i ovaj Vaš dobro funkcioniše.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde