Evo kako dr Petrović-Popović koristi Stetoskop.info booking


O korišćenju Stetoskopove platforme za zakazivanje pregleda, za TV zdravlje je nedavno govorila doktorka Dragana Petrović-Popović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. 

Saradnja doktorke Dragane Petrović-Popović sa Stetoskopom traje već 14 godina. Počela je kao vrsta hobija, vremenom se produbljivala sve do booking partnerstva i poslovne saradnje.

- Moja saradnja sa Stetoskopom je započela kao vrsta hobija. Ja sam honorarno pisala stručne, i manje stručne tekstove koje je Stetoskop objavljivao. Bavili smo se temama iz moje oblasti, prenosili svetske kongrese koje sam ja posećivala i obaveštavali pacijente o novinama iz moje grane medicine. Polako je to prešlo na drugu fazu, odgovore na pitanja pacijenata. Postepeno smo ušli u treću fazu, kada postajem booking partner ovog sistema. To znači da preko portala Stetoskop.info pacijenti mogu da zakažu konsultacije, pregled, operaciju i sve što im je potrebno kod mene, rekla je dr Petrović-Popović.

Iako je veći deo pacijenata zainteresovan za estetsku hirurgiju, ovo je samo jedna grana kojom se doktorka bavi. Tu su i plastična i rekonstruktivna hirurgija, lečenje opekotina, benignih i malignih tumora kože, rekonstrukcije nosa, dojke, zatim operacije šake i drugo.

- Pacijenti koji dolaze zbog estetskih operacija i tzv. antiaging procedura su više nego dobro informisani, znaju detalje vezane za operacije koje gledaju na Jutjubu. To je potpuno u redu. Nekada su neumereni sa svojim zahtevima, i onda smo mi tu da kažemo - “To za Vas nije najbolje”. Ničim ne smemo da ugrozimo zdravlje pacijenta. Spoljašnji izgled jeste bitan, ali ni jednom operacijom, posebno ne iz domena estetske hirurgije, mi ne smemo da narušimo zdravlje čoveka. Ako nešto nije u redu sa mojim stručnim i estetskim principima, ne uradim tu operaciju, zaključuje dr Petrović Popović.

Istom prilikom je direktorka Stetoskopa, Milica Milošević ukratko objasnila kako je najveći stručni medicinski portal u regionu uveo booking sistem i šta on sve danas nudi. Saznajte više o tome u nastavku i pretplatite se na Stetoskopov Jutjub kanal.

Za Stetoskop.info Miloš Đošić


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. Milan 25.11.2019

    Moja doktorka, dr Dragana Petrović-Popović lekar za svaku preporuku i više od toga, izvrstan čovek!


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde