"Otvori plavi krug" - Šetnja na Avali

Sezona šetnji još uvek traje! Iskoristite lepo vreme i pridružite nam se na još jednom projektu  koji će se održati pod nazivom “Šetnja na Avali”, u organizaciji udruženja “Otvori plavi krug”.

Šetnja na Avali

“Otvori plavi krug” je projekat čija je glavna svrha suzbijanje i prevencija dijabetesa i gojaznosti u Srbiji, putem organizovanih šetnji koje vodi posebno obučeno medicinsko osoblje i treneri. Na njihovom sajtu otvoriplavikrug.rs možete pratiti i priključiti se svim budućim projektima, dok direktnu prijavu za šetnju na Avali možete izvršiti preko linka. 

U subotu, 15. oktobra vas čekamo na parkingu za autobuse kod Studentskog trga u centru Beograda, u 08.30č. Posebne pripreme nisu potrebne, neophodno je poneti samo dobro raspoloženje! 

Šetnja će početi u podnožju Avale i biće srednjeg inteziteta i u dužini od 4000m, a po završetku iste svi učesnici će biti vraćeni autobusom nazad do Studentskog trga. Pored prevoza, biće obezbeđena i osveženja za učesnike, što je još jedna stvar manje o kojoj trebate da brinete.

Oslobodite svoj raspored za subotu, pridružite se ekipi i obezbedite sebi zanimljiv kraj ove radne nedelje, čekamo vas!


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde