Prof. dr Branka Nikolić

Specijalista ginekologije i akušerstva

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Prof. dr Branka Nikolić, Specijalista ginekologije i akušerstva

Telefon za zakazivanje

Raspored rada doktora

Najraniji datum : 28.09.2023.
Prikaži kalendar >

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora


Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Konsultacije
15,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 2

 1. Test za trudnoću nakon insemenacije
  Pitanje broj: #165194

  Imala sam inseminaciju pre 8 dana, nakon 5 dana, test pozitivan, beta 18,5. Zatim na kućnom testu nakon 2 dana negativno. O čemu se tu radi?

  Odgovoreno: 09. 12. 2019.
  • Prof. dr Branka Nikolić

   Odredjivanje beta hCG-a iz krvi je pouzdan test, posebno kada se radi o ranoj trudnoći, kada kvalitativni test (kućni) može da bude negativan.

   Srdačno,

   Prof. dr Branka Nikolić

 1. Imala sam nezaštićeni odnos 11. studenog i partner je ejakulirao u mene. Odmah sutra, dakle nakon otprilike 8h, popila sam tabletu Ellaone. Mjesečnice su mi oduvijek točne, s dan-dva odstupanja i uvijek su iste (trajanje, količina, bolovi), simptomi pms-a su također uvijek isti.

  Budući da je nezaštićeni odnos bio u neplodnim danima (mjesečnica 3.11, trajala 6 dana kao i uvijek dakle do 8.11.) znam da radi toga nije bilo potrebe za tabletom Ellaone, ali bilo me je strah pa sam ju ipak popila. Problem u ovome je sto nisam imala simptome pms-a, mjesečnicu sam dobila 1.12., ali je trajala samo 3 dana i bila je dosta oskudnija nego inače, nisam također ni imala bolove, a uobičajeno ih imam. Već danima sam umorna, razdražljiva, imam glavobolje i neopisive strahove od trudnoće, a poslednja 3 dana osjećam bolove u stomaku.

  Odgovoreno: 09. 12. 2019.
  • Prof. dr Branka Nikolić

   Menstruaciju ste dobili u očekivano vreme, a nakon korišćenja pilule "za dan posle", moguće su promene u količini i dužini krvarenja. Zbog bolova koje imate, a, ako je i menstruacija bila izrazito oskudna, potrebno je da odete na pregled kod ginekologa. Predlazem Vam da, pre odlaska kod ginekologa, uradite beta hCG i CRP iz krvi. To će ginekologu biti od pomoći, a i Vi ćete dobiti potpuno stručno mišljenje i terapiju ako je potrebna.

   Srdačno, 

   prof. dr Branka Nikolić

    
Zakažite pregled kod Prof. dr Branka Nikolić