Doktor Feel good nastavlja priču o ljubavi

Dr Feel Good nam se vratio sa novim pričama o ljubavnim istinama i zabludama, novim savetima za muškarce koji se odnose na ljubavne odnose i još mnogo, mnogo toga.

 

Žena kakvu sam oduvek želeo

I dalje se sa drugaricama i klijentkinjama, kad se sretnemo, poljubim i zastanem da se ispričamo. Bilo bi mi nezamislivo da svakog dana, čim stignem kući, moram da objašnjavam zašto sam s nekim popričao ili nekoga srdačno pozdravio. Ne, tako nešto nisam tražio u svom životu! Mojoj Tamari nije ni na kraj pameti da se time bavi, jer je sigurna u sebe, zrela, pametna, meni najlepša i, u svakom pogledu, naj-naj.

 

Šta je ženama važno?

Sve zavisi od tipa žene i njenih godina. Iako je moj posao vezan za poboljšanje fizičkog izgleda, sigurno je to da izgled nije najvažniji ženama koje se bliže tridesetoj, pogotovo onima koje su već zagazile u četvrtu deceniju. One muškarca posmatraju na kompleksniji način, praveći dugu listu pluseva i minusa. Žena je u tim godinama mnogo zrelija od svojih vršnjaka - muškaraca. Naravno, spremna je da se zaljubi, ali u muškarca koji će joj danas-sutra biti oslonac, dobar otac njenoj deci... Podrazumeva se da ne govorim o pojedinačnim slučajevima, nego o većini žena oko nas.

 

A šta muškarac prvo primeti?

Muškarac nije savršeno biće kao žena, i zato prvo procenjuje da li je ona (ili nije!) dobra 'riba'. Ne bavi se detaljima, pa zato ne primećuje ako su bokovi širi nekoliko centimetara. Međutim, postoje iskompleksirani muškarci, koji me strašno nerviraju. Bezbroj puta mi se dešavalo da na plaži čujem:'Vidi, ova ima široke kukove i celulit, grudi su joj male, noge kratke', a oni koji to govore uglavnom su debeli, masni, ćelavi...

 

O formuli 5.0.5.

Da čitateljke ne bi pomislile da sam se toliko promenio da zaboravljam svoje čuvene savete, evo nove formule za zdrav život i bolje starenje, koju sam nazvao Feelgood formula 5.0.5. Poenta priče je da pet stvari treba izbegavati (masnu hranu, slanu, proste šećere, belo brašno i alkohol), da cigaretu nikad ne treba zapaliti (to je ta nula) i da svakog dana treba pešice preći 5 kilometara.


Podeli tekst:

Dr Saša Plećević (Dr Feelgood) poznat je kao fitnes trener posvećen širenju reči o sportu i zdravim stilovima života. Specijalista je anesteziologije sa reanimatologijom.

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 2

  1. Sladjana Vrbic 06.09.2012

    Na vrlo duhovit i pitak način, u par rečenica vam objasni osnov zdravog života.


  2. marina 13.06.2009

    Dr. Feel Good, sve je tačno od reči do reči. Potpuno se slažem, ali da se razumemo, to je tako samo ponekad, a uvek postoje sitne zablude i ljudi su takva bića; jer sumnju, ribe i celulit su izmislili muškarci a ne žene ;-) 
    Pozdrav, uvek volim da pročitam nešto od Vas da se osećam dobro...


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde