UKUKS i Stetoskop.info - Telemedicina za osobe obolele od zapaljenskih bolesti creva

U prethodne tri godine Udruženje za Kronovu bolest i ulcerozni kolitis Srbije i Stetoskop.info medicinska platforma ulažu znatne napore da se o zapaljenskim bolestima creva više govori i da se javnost informiše na ispravan način. 

Ukoliko ste pratili IBD podcast (pogledajte sve epizode na ovom linku), IBD priče ili IBD centar reportaže, upoznati ste i sa većinom onih koji u ovoj borbi hrabro učestvuju. Želja svih nas je jedna - da obezbedimo komforniji i bolji život osobama koje boluju od Kronove bolesti ili ulceroznog kolitisa. Verujemo da smo svi zajedno uspeli da napravimo nekoliko koraka napred, no čeka nas tek dug put.

Baš zbog toga sada idemo još jedan korak napred sa informacijom da od danas možete zakazati besplatnu video konsultaciju ukoliko bolujete od Kronove bolesti ili ulceroznog kolitisa sa gastroenterologom, gastroenterologom pedijatrom, nutricionistom ili psihijatrom/psihoterapeutom. UKUKS i Stetoskop.info uz podršku farmaceutske kompanijeTakeda i podršku preko 10 lekara, uspela je da od danas na stranici Stetoskop.info Telemedicina ponudi jedan ovakav servis. 

Ukoliko ste oboleli od Kronove bolesti ili ulceroznog kolitisa možete zakazati svoju konsultaciju na ovom linku 24/7 ili pozivom na telefon 060/0687-460 (svakog radnog dana od 9 do 19:30, a od 1.10. i subotom).

 

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde