Podizanje grudi


Tokom života, grudi gube elastičnost, koža postaje opuštena, gubi se volumen. To su neminovni znaci starenja, zbog kojih mi nismo zadovoljni svojim izgledom.


Prilikom  intervencije podizanja grudi postoji mogućnost ugradnje implantata, čime se dobijaju punije i veće grudi, a kontura postaje kakvu ste želeli.


Postupak podizanja grudi

Podizanje grudi ili mastopeksija je hirurška procedura kojom se postiže estetsko zadovoljavajući oblik dojke, i/ili smanjivanje veličine areole. Ostvaruje se simetrija, a ovaj postupak se često primenjuje kod žena koje su nezadovoljne celokupnim izgledom grudi. 

Uzroci opuštanja grudi 

  • trudnoća
  • dojenje
  • genetika
  • starenje
  • veliki gubitak težine...

 Iako se veruje da se opuštene grudi javljaju kod žena sa većim grudima, to je zapravo rezultat procesa starenja kod svih žena, bez obzira na veličinu grudi.

Oporavak nakon operacije zatezanja grudi

Oporavak od operacije podizanja grudi može biti poslednja stvar na umu prilikom donošenja odluke o korekciji grudi. Međutim, umesto da se o tome misli naknadno, to mora biti podjednako važna stvar, kao što je važan izbor oblika grudi, izbor hirurga, ili metode kojom će intervencija biti izvedena. Na kraju, odgovarajući odmor i oporavak je ono što će osigurati postizanje željenog rezultata.Želite da zakažete plastičnu operaciju?


 Zakažite pregled


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde