Stetoskop.info Booking je benefit i za lekare i pacijente

Šta je Stetoskop.info Booking, i kakav benefit njegovo korišćenje donosi lekarima i pacijentima, u emisiji 150 minuta na Prvoj srpskoj televiziji, objasnila je osnivač Stetoskopa, Milica Milošević.


Sve je počelo pre 13 godina, kada je napravljena platforma na kojoj su lekari, sa jedne strane, objavljivali svoje stručne tekstove, a sa druge, odgovarali na pitanja pacijenata u rubricii pitaj doktora, koja je danas jedna od najvećih onlajn baza znanja u oblasti medicine. Stetoskop se godinama razvijao, a nastala je ideja za novi servis koji će koristiti lekarima i pacijentima.

- Stetoskop.info Booking je platforma za zakazivanje pregleda kod lekara u privatnoj praksi. Ako gledamo iz ugla pacijenta, ako danas imate potrebu da odete kod dermatologa u svom gradu, treba da imate pravo da taj pregled zakažete. Ako lekar, kod koga inače idete, nema slobodan termin, imate pravo da jako lako, brzo i jednostavno nađete termin i zakažete ga online, objasnila je Milošević.

Na Stetoskopu postoji kalendar u kome lekari postavljaju svoje slobodne termine. Popunjavanjem kratke forme, jednostavno i besplatno, 24 časa 7 dana u nedelji, pacijenti mogu da zakažu pregled u privatnoj praksi.

- Na vrhu sajta postoji ako ste doktor dugme, i tu se nalazi kontakt forma koju lekari treba da popune, osnovne informacije, kako se zovu i prezivaju, broj telefona, imejl, specijalizaciju i grad u kome se nalaze. Nakon toga, neko iz Stetoskopa će kontaktirati doktora i on se jako lako može priključiti bazi. To je proces koji traje desetak minuta, rekla je Milošević.

Za godinu dana rada, putem onlajn zakazivanja je realizovano blizu pet hiljada pregleda. U sistemu je preko 120 ordinacija i više od hiljadu lekara.

Za Stetoskop.info Miloš Đošić


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde