Besplatno elektronsko zakazivanje pregleda i kol centar


Stetoskop.info je nakon više od decenije postojanja prerastao u nacionalnu platformu za onlajn zakazivanje pregleda kod lekara u privatnoj praksi. Najvažnije informacije o svim benefitima koje nudi servis za onlajn zakazivanje pregleda, u novom televizijskom gostovanju je istakla Milica Milošević, osnivač Stetoskopa. 

- Stetoskop je i danas ostao stručna medicinska platforma kao što je nekada bio. U jednom delu lekari objavljuju stručne medicinske radove, tekstove iz medicine, a sa druge strane u rubrici Pitajte doktora, do sada je odgovoreno preko 150 hiljada pitanja pacijenata, što je velika baza znanja na specifične teme o zdravlju. U skladu sa razvojem novih, modernih tehnologija, i brzine života, videli potencijal u razvoju platforme za zakazivanje pregleda i tako je nastao Stetoskop.info Bookingrekla je Milošević.

Ovaj servis se koristi veoma jednostavno, i ceo proces zakazivanja termina traje tek nekoliko minuta. Oni to mogu obaviti u bilo kom trenutku, onlajn, 24 časa dnevno 7 dana u nedelji. Osim pacijenata, i lekari imaju različite benefite od korišćenja Stetoskopa.

- Kada sam ja počela da radim u Stetoskopu, apsolutno mi nije bilo jasno zašto lekari sve to rade, kada uopšte imaju vremena da pišu i odgovaraju na pitanja pacijenata. Shvatila sam da oni imaju jaku radnu etiku i ljubav prema svom poslu, i da zaista žele da svoje znanje podele na internetu, a Stetoskop je bila zgodna platforma za to, obzirom na svoju posećenost. Kada smo pravili booking platformu, hteli smo da lekarima pomognemo da što više pacijenata sazna za njih, jer danas ako niste na internetu, gotovo i da ne postojite, a to će se u budućnosti samo pojačati. Hteli smo i da im uštedimo vreme, jer njihovo vreme nije beskonačno. Ako imate, oko 36 hiljada lekara su Srbiji, da kažemo da oko 6 hiljada radi u privatnoj praksi, oni nemaju vremena da pričaju telefonom, zakazuju preglede i tako dalje. Stetoskop im omogućava da svoje slobodne termine stave na raspolaganje pacijentima onlajn, istakla je Milošević.

Saznajte više! Pogledajte ceo intervju i zapratite Stetoskopov Jutjub kanal.

Za Stetoskop.info Miloš Đošić


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde