Jelena Kostić - dijagnostika niskog rasta deteta iz ugla jedne mame


Projekat ‘Rast deteta = Zdravlje deteta’ namenjen је pravilnom i zdravom rastu kod dece, kao i pravovremenom prepoznavanju odstupanja u rastu. Ovaj projekat odvija se u fazama prilikom kojih roditelji mogu da zakažu pregled ili konsultaciju sa pedijatrom endokrinologom ukoliko njihovo dete ne prati svoj kanal rasta prema karti rasta.

U prvoj fazi projekta, u maju i junu ove godine, preko 200 mališana koji su imali odstupanja u rastu imali su priliku da besplatno i brzo obave pregled ili konsultaciju sa pedijatrom endokrinologom. Među roditeljima koji su nam se obratili bila je Jelena Kostić, majka deteta koje ima odstupanje u rastu.

Besplatan pregled kod pedijatra endokrinologa u vezi sa rastom možete zakazati na telefon 060/177-30-30.

Jelenina borba za svaki centimetar rasta svoje ćerke je, u najmanju ruku, inspitarivna. Kako ona kaže, majke trojki imaju mnogo briga u prvim godinama života svoje dece, a rast često padne u drugi plan. Zbog niskog rasta jedne od devojčica koja se rodila kao trojka, uspela je da čak odloži polazak deteta u školu. Veruje da je ovim učinila najbolje za svoje dete, a od naše ekipe za Jelenu jedno veliko – BRAVO!

U nastavku pogledajte video u kojem je Jelena podelila svoju priču, verujemo da je dragocena. Podelite ovaj video nekome kome može biti od koristi.

 


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde