Platina

Platina je homeopatski lek koji se primenjuje kod paraliza glave i usana, Bellove paralize, gubitka osećaja u genitalnoj regiji i kod postojanja cisti na jajnicima.

Osobe kojima se ovaj lek prepisuje su ohole, samoljubive, arogantne i ponosne. Ponosni su na svoj ego, svoju ličnost, zahtevaju mnogo i do sebe i drugih. Ponašaju se nadmoćno i prezrivo, vole da vladaju. Na druge gledaju sa prezirom i nipodaštavanjem.

Lako se seksualno uzbuđuju i često masturbiraju. Jak seksualni nagon, ako ne zadovolje prerasta u strah i razočarenje, depresivnost. Spremni su da idu do krajnosti, dramatizuju situaciju, obavijaju je velom tajne i zavođenja. Veze su im burne, velikog intenziteta i pune ljubomore, ali su kratkotrajne. Pošto nailaze na brojna razočarenja, često pate od straha da bi se nekom njima dragom moglo nešto loše dogoditi.

Ove osobe imaju istaknute, pune usne. Idealisti su, pamte uvrede i osećaju se napušteno, odvojeno i izolovano.

Imaju nagon da upotrebe nož kada ga vide i opsednuti su temama vezanim za rojalizam, pa shodno tome često sanjaju upravo noževe, da oni na nekoga nasrću nožem ili sanjaju dvorove, predstavnike kraljevskih porodica, bilo žive ili umrle.


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde