Tarantula Hispanica

Ovo je homeopatski lek koji se pravi od otrova tarantule.

Lek na bazi otrova pauka odgovara kreativnim ali često ljutitim, nestrpljivim osobama koje su prilično lukave. Osobe kojima se ovaj lek prepisuje su hiperaktivne pate od nemirnih nogu, trzaja mišića. Žure u svemu što rade, rade uz kratke rokove, preterano se zamaraju, ali pokazuju veliku izdržljivost i snagu. Vrlo su marljiivi, skloni takmičenjima, mogu da rade na više mesta ili paralelno da studiraju i rade i slično. Uz to su redovno i fizičko aktivni. Sa sporim osobama često gube strpljenje. Imaju izražen osećaj za ritam, dok uče slušaju muziku u pozadini. Vole muziku, igru i ples. Obično sviraju klavir, pletu ili vežbaju prste na neki drugi način.

Ne podnose crveno, zeleno i crno, pa ne vole da nose garderobu u ovim bojama. Lukavi su, prepredeni i vešti u smicalicama, skrivaju se i prave da su bolesni.

Iznenadno destruktivno ponašanje može biti propraćeno smehom. Histeriju smiruju muzikom ili završavaju smehom i izvinjenejem. Karakteriše ih i intezivna seksualnost, erotska manija. Sanjaju slikovite snove, a ujutru kada se probude krevet je u neredu, posteljina zgužvana i razbacana.

Ove osobe boluju, odnosno ovaj lek pomaže kod nemira, vrpoljenja, trzanja i tikova, kod tumora na testisima ili na jajnicima, bolova u leđima, išijasa, lupanja srca, angine pectoris i bolesti srčanih zalistaka, dijabetesa.
Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde