Tuja

Ovo je homeopatski lek koji se pravi od kore tuje.

Osobe kojima se prepisuje ovaj lek su tajnovite i imaju jak osećaj krivice. To su ljudi koji se lažno prikazuju i naizgled su ugodni, ali u sebi mogu biti veoma nezgodni. Kriju svoju pravu narav da ne bi izazivali sumnju.

Samozadovoljni su i žive sa neobičnom idejom da je u njima nešto živo ili da su veoma krhiki. Potrebno im je da budu voljeni, ali oni lično smatraju da to ne mogu biti, pa pokušavaju da oponašaju nekoga ko im je uzor. U sebi se osećaju ružnima, ali to drže tajno i nastoje da budu voljeni. Ove osobe često su sklone laganju iz straha da kada bi rekli iskreno šta misle ili smeraju neko bi ih osudio ili osujetio.

Pate od sinusa ili lako podlegnu nazebu, imaju potrebu za zaštitom, i karakteristčno je da kada sebe opisuju često koriste izraz „ da su kao staklo koje može svaki čas da pukne".Vole da putuju a često sanjaju da padaju sa visine.

Lek se koristi kod loših efekata vakcinacije protiv malih boginja. Zatim koristi se kod glavobolja, bradavica, erozija grlića materice, zapaljenja svih vrsta, naročito u usnoj duplji i nosu.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 3

 1. Nedeljka 03.01.2021

  Molim vas, kćerka je imala displaziju grlića materuce i u medjuvremenu dok se lečila ostala je trudna i porodila se normalno. Sad su joj se pojavio kondilom koji su lekari hteli odstraniti ali nije to uradila. Da li bi tuja dala rezultat? Napiminjem da smo u NS i upoznate smo o lečenju homeopatijom? Hvala


 2. Natasa Lukovic 20.07.2011

  Ovo je vise pitanje nego komentar, i zato bi volela da mi odgovorite, da li homeopatski lek Tuja leci od hpv virusa ili ti kondiloma, i koliko dúgo traje lecenje? Nedavno sam ustanovila da ih imam i lekari predlazu da idem na spaljivanje a ne zelim, molim vas dogovorite mi pozitivno.
  Unapred zahvalna


 3. nikola stajić 30.05.2009

  Pa ovo se skoro slaže sa nekim mojim stavovima...


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde