Carcinosin

Osobe kojima se prepisuje Carcinosin su velikodušne, saosećajne, živahne. Različiti specifični faktori su karakteristični za ova tip ljudi: u porodičnioj istoriji bolesti postoje rak, leukemije, Hodginkova bolest, tuberkuloza, dijabetes, lupus, reumatoidni artritis. Kao deca ili nisu preboleli ni jednu dečiju bolest ili su preboleli veliki broj i to u teškom obliku.

Karakteriše ih bezrazložna dugotrajna nesposobnost da se zaspi, a nesanica se javlja čak i kod male dece.

Osoba kojoj je potreban Carcinosin može biti vrlo supresivna i povučena i to je često iz razloga što je neko dominirao nad njom. Sa druge strane može biti veoma otvorena, jaka ličnost sa odgovornim poslom, sklona dominaciji nad drugima. Postoji dominacija snažnih, uticajnih roditelja ili partnera. Vrlo su osetljivi na kritiku, lako se uvrede, a narav im je popustljiva.

Ovoj osobi je teško da potvrdi sebe i da uzme sudbinu u svoje ruke, da donosi odluke i izrazi svoje mišljenje. Ona se boji sukobljavanja i sve će učiniti samo da bi izbegla sukob. Teško se koncentrišu, osećaju se čudno. Lako mogu imati disleksiju ( pravljenje grešaka sa slovima i brojkama). To su emotivno najosetljiviji ljudi. Oni mogu voleti i mrzeti istu osobu i to osobu koja dominira nad njima ( otac, majka, muž, žena, šef). Imaju puno kontradiktornih simptoma. Zatvaraju se nakon šoka i duboke tuge. Prestaju da veruju drugim osobama .
Karakteristično je i interesovanje za seks i masturbacija u vrlo ranim godinama.

Radoholičari su, nesposobni da bilo šta odbiju, uvek vole da udovolje, puni su bojazni, anticipatorna anksioznost (imaju ove bojazni zato što očekuju da budu savršeni), saosećajni, imaju strah od raka, osetljivi su na muziku, vole da plešu, vole da putuju, vole oluju, vole prirodu, more i životinje, bolje se osećaju na moru (po nekim knjigama osećaju se gore), osetljivi su na dolazak oluje (osećaju se bolje nakon što oluja počne), često imaju simptom hronične nesanice koja traje po nekoliko dana (nesanica kao uzrok aktivnosti uma), bolje se osećaju uveče, bolje se osećaju nakon kratkog sna, obožavaju slatkiše, čokoladu, posebno čokoladu za kuvanje, sladoled, šećer i kolače, vole da pomešaju ukuse i da jedu slatko, slano i masno sve zajedno (nisu debeli, ali vole masno), vole jako začinjenu hranu

Indikacije za Carcinosin su: Porodična istorija karcinoma, posebno raka dojke, mladalački dijabetes porodična istorija anemije; istorija tuberkuloze u familiji pacijenta, slučajevi kardiovaskularnih bolesti (kardiovaskularni tumori-hemangiom,arterioskleroza, hipertenzija), porodična istorija mentalnih bolesti, samoubistava, Down-ovog sindroma, patuljastog rasta, šizofrenije, manijakalne depresije posebno kod mladih ljudi.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. svetlana misic 24.03.2013

    Od cega je ovaj lek. Ja sam ga dobila inace imam strah i agorafobiju. Anksioznost s panicnim napadima. Hvala na odgovoru. Da li je ovo pravi lek.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde