Cannabis Indica

Ovo je homeopatski lek napravljen od cannabis-a.

Osobe kojima se prepisuje ovaj lek su psihički veoma pokretljive, a nekada i vidovite (mogu da imaju vizije budućih događaja). Kada nešto opisuju često koriste reči lepo ili užasno i često koriste superlative, naročito kada govore o drugim ljudima, svojim prijateljima, roditeljima. Idealizuju stvari i ljude oko sebe. A nekada osećaju da su oni sami baš suprotno od toga – užasni, bezvredni, bez samopouzdanja, osetljivi na kritiku.

Smeju se i na najmanji povod, tako da na druge ostavljaju utisak srećnih, živahnih, blistavih i uzbudljivih osoba. Često se žale da osećaju kao da se nalaze na pogrešnom mestu, da nisu uspeli da uđu u svoje fizičko telo i da im je mesto na nebu.


Vide samo dobro i zlo, ne prihvataju činjenicu sa lošim stanjem na ovom svetu, zato delove tog sveta i idealizuju. Balansiraju između neba i zemlje, iz euforije i blaženstva padaju u depresiju. Nekada su čak sloni samoubistvu. Kada su u depresiji slušaju klasičnu muziku.


Imaju osećaj za nestvarno, nemaju osećaj za vreme. Veoma su zaboravnni. Vole da plešu. Od oboljenja je uobičajena anemija i problemi sa menstrualnim ciklusom kod žena.


Ovaj lek se prepisuje i osobama koji baš koriste cannabis ( marihuanu) kao drogu. Ove osobe kao da se dokazima moraju izvući iz svakog intelektualnog škripca u koji su upali. Za očigledne situacije primenjuju složenu logiku, jer su najčešće nesposobni da stvari reše direktnim putem. Lek pomaže za lečenje zavisnosti ukoliko zavisnik želi lečenje.


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 2

  1. Stipan Dulić 05.01.2015

    Imam prijatelja koji se skinuo sa kokaina koristeći kanabisovo ulje. Ja se iskreno, ne bih usudio sam uzgajati biljke. Svaka čast ko to ume, ko ima živaca i smelosti. Čak i kada bih uzgojio sam, nisam siguran u to da li je to ispravna vrsta koja mi je potrebna (indica) ili mi je neko uvalio "krdžu od semena" ili šta već. Čak iako posadim to što treba, da li bi destilacijom dobio ispravno ulje? Ili može nešto poći po zlu? Po meni je najbolje da se uzme proveren proizvod. U grupi dr. Sladjane Velkov na facebook-u se često pominje hemp oil serbia, ima već dosta ljudi sa pozitivnim iskustvom. Oni nabavljaju direktno iz Holandije, proveren proizvod sa kompletnom dokumentacijom. Ažurni su u davanju informacija i svega. 


  2. Marko 24.06.2011

    Kako sam se našao u ovome, nažalost.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde