Aurum

Aurum je homeopatski lek koji se pravi od zlata.

Aurum je glavni lek za duboko ranjeno srce, kao i jedan od najvažnijih lekova protiv samoubistva. Osobe kojima je potreban aurum jesu ozbiljne, slušaju klasičnu muziku koja ih oslobađa od bolnih osećaja. Muzika im pomaže da prorade i prožive potisnuta i tužna osećanja.

Ovo mogu biti osobe koje postižu visoko postavljene ciljeve, sve dok stvari ne krenu naopako. Ozbiljni su, drže se po strani, drugim ljudima ulivaju strah. Arogantni su, žele da izgrade karijeru, žude za postignućima i pate za tim da bude cenjeni.

Pod stresom ove osobe postaju bezobzirne. Vrlo su uvredljivi, osećaju se poniženo kada ih neko kritikuje u svađi. S obzirom da su veoma osetljivi na kritiku, lako se dešava da kritika osujeti ostvarenje ciljeva. Takve osobe pronalaze utočište u alkoholu ili drogama, ili u religiji, meditaciji, duhovnim aktivnostima ili samoubistvu.

Skloni su depresiji i tada ne osećaju nikakvu radost. Potiskivanje besa, straha i ostalih osećanja uzrokuje pojavu angine i simptoma srca i cirkulacije. Kod muškaraca su česti problemi sa testisima. Vrlo su česte glavobolje i sinusitisi.

Aurum ublažava lupanje srca kod menopauzalnih tegoba, ublažava osećaje tuge, razdražljivosti i besa koji se javljaju kod PMS-a. 

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 2

  1. Mihail Dojcinovski penzioner Bitola 17.03.2023

    Picituvani,Posto nemam privaten mail go koristam na sinot.Mojot problem e sledniot: Izvaden mi e bubreg.Operacija uspesna nema metastazi ni imam golem psihozi.Dadeni mi se antipsihotici i sedatvi. Ve molam sto Vie preporacuvate.


  2. TRAJCE JOVCESKI 02.08.2014

    Kako moze da ga dobijemo ovaj lek " arum ", ??? Molim vas da mi kzete! I koliko koshta pare?


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde