Konsultacija sa endokrinologom za vreme pandemije

Usled uvođenja vanrednog stanja i bezbednosti svih pacijenata, mnogi pregledi i intervencije odloženi se za kasnije. Privatne ordinacije se masovno zatvaraju i sada su prioritet samo stanja koja su opravdano hitna. Neki od stručnjaka organizovali su se na način da svojim pacijentima budu dostupni korišćenjem modernih tehnologija, sve to uz podršku Stetoskop.info platforme. Među njima je i čuveni endokrinolog koji se bavi bolestima štitne žlezde, prof. dr Božo Trbojević.

Kako se obavlja konsultacija sa prof. dr Trbojevićem?

Konsultacija se obavlja online ili telefonom, a detalji konekcije se dogovaraju prilikom zakazivanja. Svesni toga da ne koriste svi se servise, profesor će se potruditi da svakom pojedinačnom pacijentu izađe u susret koristeći mail, telefon, Skype, Viber, Whatsapp... ID podatke razmenićemo nakon zakazivanja pregleda.

Prof. dr Božo Trbojević online konsultacije

Šta treba da pripremim pre konsultacija?

Za uspešne konsulatacije neophodno je da nam pošaljete:

  • lične podatke (ime, prezime, godište, pol, email adresu, broj telefona),
  • izveštaj lekara specijaliste koji Vas je uputio kod endokrinologa ili prethodni izveštaj endokrinologa koji Vas je vodio,
  • sveže laboratorijske analize (hormone štitaste žlezde: TSH i FT4, a ukoliko bolujete od štitaste žlezde, potrebno je uraditi i antitela: anti TPO i anti TG).

Kada su konsultacije

Trenutno profesor Trbojević drži online konsultacije svake nedelje, četvrtkom. Konsultacije traju oko 20 minuta, a ukoliko je potrebno i duže.

Cena konsultacija kod profesora Boža Trbojevića i način plaćanja

Cena konsultacija kod prof. dr Trbojevića je 5000 dinara. Kada zakažemo konsultaciju, poslaćemo vam instrukcije za plaćanje. Neophodno je da nam najkasnije dan pre konsultacija pošaljete dokaz o uplati. 

Kako da zakažem konsultaciju?

Konsultacije sa profesorom možete zakazati pozivom na brojeve telefona: 063/687-460 i 063/687-463, ili slanjem emaila na adresu office@stetoskop.info sa naznakom Online konsultacije.


Podeli tekst:

Prof. dr Božo Trbojević je specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom endokrinologije. Bavi se poremećajima štitaste žlezde.

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde