Klinička studija dokazala uspešno dejstvo Ervamatin losiona za kosu


Latinoamerički nuklearni centar za fizička i biološka ispitivanja – S/A

Nedavne studije su pokazale izvanredne rezultate dobijene korišćenjem Amazon losiona za kosu.

Zajedno sa Laboratorijom za nuklearnu fiziku i UNO – Organizacijom Ujedinjene nacije sprovedeno je istraživanje koje je trajalo 317 dana nad 886 ljudi, žena i muškaraca različitih etičkih grupa i starosti od 20 do 65 godina. Započeli smo istraživanje ispitivanjem biljaka od kojih je izrađen losion. 
Mikrobiolog pažljivo bira svaku biljku temeljnim ispitivanjem kako bi utvrdio njene karakteristike. Čistoća je od suštinskog značaja za Amazon losion za kosu i kontaminacija može učiniti celu seriju losiona potpuno neupotrebljivom. Smatra se da je okruženje koje je apsolutno bez bakterija od najvećeg značaja. 

Ervamatin losion

Mikro i makro biološki testovi se vrše nad svim serijama; ipak stepen čistoće mikrobioloških analiza što se tiče bakterija je bio 1,1 UFC/g, a što se tiče plesni i buđi 0,1 UFC/g. U vezi sa mikrobiološkom analizom, nije bilo nečistoća, poštujući smernice FIP – Federation Internationale Pharmaceutique i CTFA – Udruđenja za kozmeniku, sredstva za higijenu i parfeme. Zaključak je da su sve serije/uzorci prikladni za testiranje na pacijentima.
Najbolje je eksperimente započeti na zečevima i miševima. Zečevima i miševima je ubrizgan losion i njegova vazodilatatorna dejstva su se mogla uočiti usled velikog povećanja pripajanja krvi i radioaktivnosti. Tokom ovih ispitivanja takođe je utvrđeno da losion ne predstavlja nikakav rizik od trovanja ili iritacije kože kod životinja, uzimajući u obzir lekovito dejstvo nekih biljaka. 

Drugi deo ispitivanja se sastoji od podele pacijenata u dve grupe. Ova podela je izvršena sa velikom pažnjom, gde je svaka grupa bila sastavljena od pacijenata različitog pola koji su imali različite probleme sa kosom kao što su ćelavost, opadanje kose, perut, seboreja itd.
Pre svega, istraživači su posmatali izgled svakog pacijenta i beležili u njihove odnosne tehničke izveštaje. 
Prva grupa, nazvana Grupa „X“ je započela testiranje korišćenjem Ervamatin losiona dva puta dnevno. 
Druga grupa, nazvana Grupa „Y“ takođe je započela testiranje, ali bez saznanja o tome da su koristili placebo koji je izgledao isto kao Ervamatin
Ti procesi su trajali osam nedelja bez prekida u upotrebi losiona, u grupi X i u grupi Y. Tokom ovog perioda, zabeleženo je da su rezultati korisnika iz grupe X bili značajno bolji nego što se očekivalo, dok u Grupi Y nije bilo promena u kliničkom stanju pacijenata. 
Tada je utvrđeno da pacijenti koriste losion svaka dva dana, verujući da svakodnevna upotreba nije neophodna. Nekoliko nedelja je bilo dovoljno da se utvrdi ono šta smo očekivali. Nije bilo promene rezultata. Nakon što se folikula oštećene dlake oporavi, ima tendenciju da ostane u stabilnom stanju kako ni se celokupan proces oporavka završio sa zadovoljavajućim rezultatima. Zabeleženo je da vreme oporavka varira od pacijenta do pacijenta, u zavisnosti od organizma i stepena atrofije folikula dlake svakog pacijenta.

Suprotno grupi X, u grupi Y zabeleženo je samo brže opadanje kose i nastavak problema. 
Nakon što smo završili sve neophodne testove, potvrdili smo da je fitoterapijski losion bio delotvoran u 81% (osamdeset jedan procenat) slučajeva i to kod peruti, opadanja kose i seboreje, a rezultati oporavka od ćelavosti su iznenađujući. Preostalih 19 % pacijenata koji su koristili Losion za kosu su oni kod kojih se nije očekivalo poboljšanje rast kose, jer nisu pokazali nikakvu reakiciju usled mentalnih ili emocionalnih problema ili usled potpunog odumiranja folikula kose. 
Zbog prirodnog sastava losiona od biljaka koje su uredno registrovane kao svetska flora sa terapijskim karakteristikama, uzimajući u obzir sve testove, takođe smo zaključili da losion izaziva perifernu vazodilataciju omogućujući da se cirkulacija krvi bolje ispira. 
U ovom istraživanju Ervamatin se smatra delotvornim i to je dokazano tokom 317 dana intenzivnog ispitivanja čiji glavni cilj je bilo da se bori protiv degenerativnih bolesti u korenu kose koje izazivaju ćelavost.Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde