Zašto muškarci glume orgazam?


Da, i muškarci glume orgazam i oni to rade iz više razloga, a većina njih se može objasniti samo jednim pojmom - mačizmom.

Iako muškarci žele da ostave utisak da su uvek spremni na seks, to nije istina, a retko će posegnuti za izgovorima poput glavobolje ili napornog dana na poslu.

Prema rečima stručnjaka između 11 i 25 odsto muškaraca glumi orgazam, a razlozi za to su mnogobrojni. Evo nekoliko najbitnijih:

Gubitak erekcije

Muškarčev ego je delikatna stvar, a takođe i njegova erekcija. Ukoliko oseti da gubi seksualnu moć tokom odnosa spreman je da tu moć "izgubi" u glasnoj i uverljivo odglumljenoj ekstazi.

Nedostatak inspiracije

Ukoliko je već ranije "obavio posao", muškarac jednostavno nema dovoljno "inspiracije" za vođenje ljubavi. Svakome se dešava da mu jednostavno nije do seksa...pogotovo ne "prekovremeno"

Umor

On je jednostavno iscrpljen i odmor i san su mu potrebni više nego išta u tom trenutku.

Apstinencija

Nedostatak iskustva, preterana nervoza, ili jednostavno neupražnjavanje seksualnih odnosa neko vreme kod muškarca mogu izazvati nedostatak želje i proizvesti "imploziju" umesto "eksplozije".

Dosada

On se umorio od rutine i konstantnog simuliranja istih pokreta. Ono što bi tada trebalo da uradi jeste da zajedno sa partnerkom upotrebi maštu i kreativnost.

Teško je priznati, ali ni ONI nisu seksualne mašine, iako je to slika koju žele da stvore o sebi.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. Roy 20.10.2012

    Kad god nekome kažeš da zine i taj te posluša nemoj da zaorvabiš da može da dodje do situacije koja bi zinutog naterala da stisne zube i preseče stvar. Oprezno s tim: rolleyes:


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde