Koji su kondomi najbolji


Sigurno vas ne treba podsećati na to da je korišćenje kondoma neophodno za   siguran seks. Nažalost, ponekad se dogodi da vođenje ljubavi ostane u ružnom sećanju jer  je prezervativ zakazao.

Kakva korist od kondoma ako se probuši, pukne i ne izdrži neke "žešće" igrice u spavaćoj sobi. Upravo zbog takvih situacija, koje su nažalost moguće, ShopSmart magazin testirao je 500 uzoraka, 22 vrste kondoma.

Kondome su napuvavali kao balone testirajući njihovu snagu, a zatim su ih uranjali u tečnost kako bi proverili da na njima nije nastala rupica ili neka druga deformacija.

Dobra vest je to da su sve vrste kondoma zadovoljile minimalne zahteve. Međutim, neki od njih su se ipak pokazali kao kvalitetniji. Iako se po industrijskim standardima dozvoljavaju neki nedostaci, ovih sedam kondoma nisu imali nijedan od njih.

Evo koji su to kondomi koji su dali i više nego zadovoljavajuće rezultate prilikom testiranja:

● Lifestyles Ultra Sensitive
● Lifestyles Warming Pleasure
● Trojan Ultra Thin
● Trojan Magnum
● Durex Performax
● Trojan Her Pleasure Ecstasy
● Trojan Ultra Ribbed Ecstasy

Jedinu vrstu kondoma koji ShopSmart magazin ne preporučuje su kondomi koji svetle u mraku. Iako ih mnogi smatraju zabavnima, prilikom testiranja pokazali su se kao najlošiji i mnogi su nakon testiranja imali rupice, prenosi thefrisky.com.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 3

  1. adelina 17.10.2011

    Ja bih vas zamolila za odg na moje pitanje. Prije 13 dana sam imala abortus, i nakon 5 dana sexualne odnose. Koristilismo kondom po prvi puta ali me mnogo peklo, svrbilo i nisam mogla nastaviti odnose. Tako je svaki put, ranije se to nije dešavalo, pa sumljam da je to neka vrsta alergije na kondome. Molim da mi odgovorite, unaprijed hvala


  2. lasko 15.08.2010

    Dobro zapamtite ova imena sportexs i u nikom slucaj ne kupujte od moguci 3 2 su pukla


  3. laane 24.04.2010

    Ako postoji nešto što nikome ne bih preporučio, to su ovi ultra tanki kondomi, zato što stvarno lako pucaju. Nekome možda neverovatno, ali istinito. Iako je bio pravilno postavljen (navučen) to se ipak desilo. Konkretno u mom slučaju, radilo se o kondomima durex i to ultra thin i elite (bordo i ljubičaste boje) . Stekao sam utisak da su durex extra safe mnogo pouzdaniji od pomenuta dva. . . Pa sam hteo to da podelim sa ostalima koje zanima ova tema. Pozrdav!


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde