Lisice u krevetu

Lisice, lanci, kanapi... za jedne su bolesna perverzija, a za druge bezazlena zabava. Šta kažu naučnici?

"Reč je o seksualnom ponašanju koje je privlačno manjem broju ljudi, što ne znači da oni imaju psihičke probleme", kaže Ričard de Vizer, autor studije koja se bavi pitanjem vezivanja tokom vođenja ljubavi.

Osobe koje vole da ih partner vezuje ne razlikuju se drastično od onih koji ne pristaju na to. Oni su samo otvoreniji za eksperimentisanje.

"Muškarci koji pristaju na lance, kanape ili lisice manje su depresivni i nervozni, od onih koji preziru takve stvari. Primetno je čak i da ljubitelji vezivanja imaju povećano interesovanje za seks", zaključak je studije objavljene u časopisu Journal of Sexual Medicine.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 4

 1. DRAGANA 15.08.2010

  Ja povremeno dozivim orgazam ali volela bic to cesce kako to da uradim da dozivim svaki put orgazam?


 2. Emina 17.02.2009

  Meni je to bolesno.


 3. Nevena 17.02.2009

  Treba eksperimentisati u krevetu, ali po mom misljenju samo dotle dok oba partnera uzivaju u tome (zabavljaju se). I ja bih se osetila nepozeljnom da mi partner cesto trazi ovakve igrice:-(


 4. Fijuk mali 13.02.2009

  Moj partner ima zelju da stalno eksperimentise, vezivanje, igranje, gluma, kikice, sto je meni nenormalno i bolesno. Pitam se samo da li je njemu stalo do mene i da li me voli jer je ovo sto trazi bez trunke ljubavi (makar mi se tako cini) :(


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde