Kako da je idealno zavedete

Već nedeljama ganjate izveznu gospođicu, a ni ona nije imuna na vas. Fluid postoji, ali stvari nikako da se konkretizuju. Vi biste sve i odmah, a ona se nećka.

Ipak, pošto tiha voda breg roni, evo kako u samo par koraka da ipak ostvarite svoj naum.

Na prvom sastanku budite odmereni i uglađeni. Poigravajte se i šarmirajte je, ali ne previše jer sve što predugo traje može da preraste u dosadu. Kada ćete preći u akciju zavisi lično od vas, ali ne odugovlačite previše, piše "Glas javnosti".

Kad već rešite da ritual zavođenja podignete na viši nivo, polako je svucite, praveći manje pauze između svakog komada odeće koje bacate na pod. Kada se temperatura podigne do tačke ključanja, ne predlažite ni pod tačkom razno gledanje "filmova za odrasle" ukoliko ste se tek upoznali, inače preti potpuni debakl. Strpite se dok vas bolje ne upozna i ne stekne poverenje i sigurnost u vas, pa tek onda predlažite šta vam padne na pamet.

Značaj predigre ste verovatno odavno apsolvirali, pa zato ne zapostavjajte erogene zone kao što su vrat, leđa, uši itd. Nekad ne treba preskakati predjelo zarad glavnog jela.

Poradite na svom fizičkom izgledu, jer žene nisu ništa manje vizuelni tipovi od muškaraca. Vaša izabranica može biti prilično demoralisana u momentu kada vas skine i prikaže joj se pivski stomak veličine manjeg bojlera.

Naučite da se poigravate i naučite umetnost oralnog seksa. Vežbajte i ispitujte jer je za uspeh presudno iskustvo, a ona će vam biti više nego zahvalna i uzvratiti istom merom.

Prilikom krevetskih akrobacija izbegavajte psovke i na razumnu meru svedite takozvane prljave reči jer šest od 10 žena ne voli takvo izražavanje među čaršavima. I poslednje, ali nimalo nebitno je da nikad ne zapitkujete da li joj je bilo lepo jer to pitanje mnoge žene ne vole.

Takođe, svim silama se potrudite da posle vođenja ljubavi ne zbrišete direktno ispod tuša, ili joj, ne daj bože, okrenete leđa i zahrčete. Iako je to fiziološki potpuno normalna stvar za muškarca, probajte da se uzdržite jer se ipak radi o odlučujućem momentu da li će narednog susreta uopšte biti.

Ako hoćete da ponovite strasnu noć sa njom, možda je najbolje da skuvate kafu i prevarite san.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. Sanja 02.11.2012

    Ovaj tekst je sigurno pisala žena, jer sadrži preporuku muškarcima kako da se ponašaju u skladu sa ženskim očekivanjima. Još kad bi poslušali, to bi bilo na obostrano zadovoljstvo.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde