Uzrok nastanka raka


Vršena su otkrivanja prostornih promena ZMP (Zemljino magnetno polje), odnosno locirane su površi sa anomalijskim priraštajem tj. Anomalijskim zonama (Az) u krevetima korisnika.

Merna tehnika su geofizički instrumenti, a izvedena su geofizička merenja i interpretacija izmerenmih veličina.   

Čovek rasporedjuje stvari razbacano i neusmereno, zatim odabir nameštaja nije adekvantan, a to proizvodi (naročito magnetici) Anomalijske zone.

Meren je ,,protonskim magnetometrom,, sveukupni rezultujući intenzitet vektora totalnog magnetnog (M) I promenljivog M polja. Dobijene rezultate prikazali smo u obliku skica.

Prikaz rezultata merenja.  Na skicama od 1-16 dat je prikaz. Az na ležajevima koji su korišćeni za noćni odmor obolele osobe od malignih neoplazmi (Neo), oboleli sa metastazama (meta) i izlečeni od malignih oboljenja bez medicinske terapije. Dijagnoze su dali ,većinom, onkolozi iz Beograda.

Sl. 1 i 2: Korelacia (K) Az-Neo je jasna. Na slici 2 prikazana je primarna Neo podkolenice i meta. na CNS-u
rezultati-merenja
Sl. 3 i 4: K  je potpuno jasna Neo na oku i grlu-Az
rezultati-merenja
Sl. 5 i 6: K je jasna Neo (genitalije i CNS)-Az. Slika 6 prikazuje  Az samo na delu kreveta koji pripada regiji CNS-a. Ostali prostor kreveta je u prirodnom ZMP. Az na sl 6 jasno upućuje na uzročnika Neo.
rezultati-merenja
Sl. 7, 8, 9 i 10: K je jasna tj. Neo-Az. Karakteristično je da su  Az samo na obolelom  organu. Ostali deo kreveta je u prirodnom ZMP. Prezentirani primeri potvrdjuju da jeuzročnik Neo Az.
rezultati-merenja
rezultati-merenja
Sl. 11, 12 i 13: K  Neo sa meta.-Az je jasna. Važno je istaći da od 36 bolernica,koje su bile zajedno na bolničkom lečenju sa istom dijagnozom (Ca mammae sa meta.) preživele su samo tri bolesnice  zahvaljujući našem postavljanju kreveta u prirodno ZMP. Bolesnice sa Sl.11i 13 su lečene radikalnom hirurškom operacijom dojke i limfnih čvorova i  hemoterapijom. Bolesnica sa Sl. 12 odbija radikalnu operaciju, hemoterapiju i hormonsku terapiju, prihvata lokalnu hiruršku intervenciju na dojci i limfnim čvorovima i koristi samo prirodno ZMP.
rezultati-merenja
Sl. 14, 15 i 16: K je jasna Neo na glavi, prostati i dojci-Az. Ova tri obolela odbijaju svaku medicinsku pomoć osim otklanjanje Az iz boravišnih prostora što je uradjeno. Obolenje se povuklo tj. ćelije Neo su se regenerisale kod sva tri obolela. Mišljenja smo da su oboljenja bila u početnoj fazi?
rezultati-merenja
Napomena: izvršena su merenja na preko 1000 obolelih i svi su pronadjeni u Az tj korelacija je 100-procentno potvrdjena. Posle 25 godina rada nije  pronadjeno oboljenje u prirodnim ZMP.

Ukoliko ste propustili prva dva dela ovog teksta možete ih pročitati na linkovima:
Naredno poglavlje pogledajte na linku:
Autor: Nikola Trifunović dipl. Ing. geofizike

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde