Da li ste čuli za Sumer body ready tretman?


Paket Summer body ready je sklop tretmana 3u1, kojima se poboljšava izgled figure. Sprovodi se jednom nedeljno i ukupno traje šest nedelja. Idealan je za žene koje nemaju vremena za trening i anticelulit masaže, deluje efikasno i brzo daje rezultate. Predstavlja kombinaciju aparaturne, manuelne tehnike i nutritive koja se pije radi postizanja dobrih rezultata. Deluje na smanjenje obima struka, preoblikovanje tela, smanjuje celulit, poboljšava izgled, teksturu, tonus kože i potkožnog tkiva, 
Presoterapija, tretman za oblikovanje tela

Paket Sumer body ready sadrži:

  • Masaža Venus Legacy aparatom- 4 u 1 aparat za preoblikovanje tela.
  • Probalancer- presoterapija
  • Kiseonik tretman za telo- manuelni anticelulit tretman
  • Nutritiva koja se pije- preparati renomirane francuske kompanije Thalgo

Prilikom dolaska, pacijentkinja ima prvi pregled kod doktora, kada se utvrđuje postojeće stanje i postavljaju ciljevi. Pacijentkinja se meri i slika fotorenderom, beleži se početno stanje i pravi plan, prilagođen svakom pacijentu posebno. Uz dogovor doktora i fizioterapeuta, na osnovu individualnog pristupa pacijentu, određuje se frekventnost dolazaka kao i tip nutritive koja se pije.

Prvi tretman jeste masaža Venus Legacy aparatom, kojim se postižu 2 osnovna efekta, produkcija novog kolagena i podsticanje bolje prokrvljenosti kože (neokolageneza i neoangiogeneza). Tretman ima efekat limfne drenaže. Kako aparat funkconiše po principu vakuuma, postiže se lep lifitng efekat koji je vidljiv odmah nakon tretmana (čini lice podignutijim).

Svaka koža je različita, stoga zahteva različite pristupe u tretiranju. Tretmani su bezbedni i mogu se primenjivati na svim delovima tela zarad postizanja glatke, čvrste i zategnute kože. Zahvaljujući prvom tretmanu, koža postaje čvršća, smanjuje se vidljivost bora, povećava otpornost kože, postiže njen bolji kvalitet i povećava elastičnost.

Venus Legacy 4D kombinuje multi-polarnu radiofrekvencu (RF), pulsnu elektromagnetna polja (PEMF) i varipuls tehnologiju (VP) sa Realtime thermal feedback-om (RTTF). RF je brzo, bezbolno, homogeno i dubinsko zagrevanje tkiva. Dovodi do zatezanja i sinteze kolagena (lifting efekat) kao i lipolize (razgradnja masnih naslaga). PEMF ima regenerišuće svojstvo na tkiva. VP pulsni vakuum služi za dubinsku penetraciju energije, poboljšanje cirkulacije i stimulaciju limfnog sastava. RTTF integrisan termometar daje vizuelnu povratnu informaciju na grafikonu, na ekranu, gde se prati da kontakt  sa tkivom bude kostantan i u svrhu određene minutaže u  radnoj temperaturi. 

Probalanser  je sistem terapije kompresijom za efikasnu limfnu drenažu. Značajno deluje na suzbijanje celulita, oblikovanju tela i relaksaciju misica. Aparat radi na pritiscima 20-80 mmHg različitog spektra masaže, uz obaveznu preterapiju za otvaranje limfnih čvorova. Povećava protok limfe, stimuliše kolagen u dubljim nivoima kože, poboljšava metabolizam ćelija, smanjuje obim masiranih delova, povećava elastičnost kože, povećava dejstvo radiofrekvencije, pomaže smanjenju težine kod kontinuiranog korišcenja, uklanja laktat iz misica (idealno za one koji vezbaju ili se zamaraju).
Thalgo Kiseonik tretman za telo (potpuno prirodna) sadrži  jedinstven hemijski piling za telo, pakovanje za masne naslage i celulit + pakovanje za zatezanje, masaža masažnim koncentratom i završna krema za telo sa lifting efektom. Glavni sastojak je braon alga poznata kao najefikasniji sagorevač masti i inkapsulirani kiseonik.
Thalgo nutritiva koja se pije je organska, ukusna i lako svarljiva. Pre svakog tretmana pije se infuzija u vidu čaja u zavisnosti od stanja i potreba pacijentkinja uz dodatni preparat (sirup ili ampula uz casu vode).
Svi tretmani su izuzetno prijatni i bezbolni, bez neprijatnih masnica koje su često posledica anticelulit tretmana. Već nakon prvog tretmana se oseća poboljšanje. Pacijentkinje se osećaju lakše, manje naduto ili natečeno, koža je glatkija i tkivo malo čvršće. Posebna korist ovakvog tretmana je efekat pospešivanja stvaranja kolagena, što daje lepu, zategnutu , glatku i čvrstu kožu. 
Kombinacija ove 4 stvari  ubrzava dostizanje maksimalnih rezultata za minimalno vreme, jer u isto vreme deluje na sve uzročnike neželjenog izgleda. Važno je sinhroho poboljšanje svih nivoa mišica, potkožnog masnog tkiva i kože, jer je najčesci problem kod gubljenja kilaže, kako pacijenti ističu, opuštena koža. Problem nastaje kada se izolovano radi na uzročnicima viška kilograma, celulita i slično. Paciejntkinje najčešće greše, jer same odredjuju uzrok svojih problema (celulit, masne naslage..), i same odredjuju koja metoda bi ih dovela do željenih rezultata. Najčešće ovakav pristup dovodi do kratkotrajnih rezultata i  jo-jo efekta.
Za Stetoskop.info Miloš Đošić
Pogledajte sva pitanja i odgovore u vezi sa terapijom.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde