Humanitarna trka pod sloganom "Uzmite najbolje od sunca" ispred Ušća

Povodom kampanje “Ne budi crven kao rak”, Udruženje Roditelj organizuje humanitarno-edukativnu trku električnim biciklima, koja će biti održana u četvrtak na platou ispred TC Ušće, sa početkom u 18 časova.

Cilj trke, pod sloganom “Uzmite najbolje od sunca”, je da se što više ljudi informiše o borbi protiv štetnog sunčevog zračenja. Sve potrebne informacije, građani će moći da dobiju na info štandovima, od lekara koji će biti na raspolaganju,, a organizatori će deliti brošure, majice, peškire, balone i kreme za sunčanje.

Dr Vladimir Simić ispred Hitne pomoći Beograd i dermatološkinja dr Nevenka Dokmanović, biće na raspolaganju prisutnima za besplatne savete o zaštiti od štetnog sunčevog zračenja.

Kako izabrati najbolju kremu za sunčanje?----->>>

Kampanja ima humanitarni karakter, a prikupljena sredstva će biti iskorišćena za kupovinu najnovijeg električnog bicikla koji će dobiti višečlana socijalno ugrožena porodica iz Srbije.

Trka će biti štafetna sa preprekama, a učestvuju dve ekipe:

  • ZELENI - koje će predvoditi poznati doktori,
  • ŽUTI - koje će predvoditi novinari;

Domaćin programa je voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina, a specijalne sudije košarkasi Rade Zagorac (KK Partizan) i Aleksa Radanov (KK Crvena Zvezda).

Za Stetoskop.info Miloš Đošić


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde