Ignatia

Ovo je homeopatski lek napravljen od jedne vrste oraha koja u sebi sadrži strihinin.

Ignatia je glavni homeopatski lek za svežu, tugu novijeg datuma. Naročito se primenjuje kod razočarenja, pogotovo razočarenja u ljubavi. Ove osobe često žele da budu same, plaču, to je situacija besa, sukoba, stida, neprijatnosti, poniženja i straha.

Osobe kojima se prepisuje Ignatia su romantične, kulturne, prefinjene koje su idealisti. U početku pate ćuteći. Ne treba im podrška. To su sposobni ljudi koji brzo shvataju. Kada plaču moraju biti sami. Plaču jecajući i sa knedlom u grlu. Za odrasle je karakteristično uzdisanje, naročito u značajnim razgovorima. Veoma su disciplinovane, stroge prema sebi, apsolutni prefekcionisti. Imaju visoka očekivanja i od sebe i od drugih.

Ove osobe se kriju iza tvrde fasade i deluju hladno, dok u sebi pate. Spoljašnjost im može biti gruba, sumnjičava ili izazovna. Deca u tinejdžerskom uzrastu mogu biti kritična. Često ne jedu voće i boje se ptica.

Ignatia pomaže kod emocionalnih problema, kao što su žalost, tuga, promene raspoloženja, kod gubitka voljene osobe i napuštenosti, depresije, samosažaljenja, osećaja krivice.
Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 2

  1. mirjana 18.05.2013

    Apsolutno tacno, ovaj lek je meni promenio zivot.


  2. ivana 01.06.2009

    Isprobano i deluje


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde