Ignatia

Ovo je homeopatski lek napravljen od jedne vrste oraha koja u sebi sadrži strihinin.

Ignatia je glavni homeopatski lek za svežu, tugu novijeg datuma. Naročito se primenjuje kod razočarenja, pogotovo razočarenja u ljubavi. Ove osobe često žele da budu same, plaču, to je situacija besa, sukoba, stida, neprijatnosti, poniženja i straha.

Osobe kojima se prepisuje Ignatia su romantične, kulturne, prefinjene koje su idealisti. U početku pate ćuteći. Ne treba im podrška. To su sposobni ljudi koji brzo shvataju. Kada plaču moraju biti sami. Plaču jecajući i sa knedlom u grlu. Za odrasle je karakteristično uzdisanje, naročito u značajnim razgovorima. Veoma su disciplinovane, stroge prema sebi, apsolutni prefekcionisti. Imaju visoka očekivanja i od sebe i od drugih.

Ove osobe se kriju iza tvrde fasade i deluju hladno, dok u sebi pate. Spoljašnjost im može biti gruba, sumnjičava ili izazovna. Deca u tinejdžerskom uzrastu mogu biti kritična. Često ne jedu voće i boje se ptica.

Ignatia pomaže kod emocionalnih problema, kao što su žalost, tuga, promene raspoloženja, kod gubitka voljene osobe i napuštenosti, depresije, samosažaljenja, osećaja krivice.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 5

 1. Momer 05.01.2024

  Neverovatno, prosto neopisivo - kao da dejstvo ne postoji, kao da nema leka, a tačno to što vas muči odjednom nestane postanete jaki, jednostavno neopisivo... Hvala Bogu što je dao čoveku tako jednostavno rešenje da izađe iz bezizlaznih situacija, odnosno depresije....


 2. Milosevic Slavica 17.09.2022

  Sve pohvale za ovaj lek. Tatinu smrt sam lakše prebolela uz ovaj lek i ovih dana smrt mog brata. Tugu smanjuje,razočarenje , bolove duše... Iskrene preporuke. Pozdrav


 3. Violeta 30.12.2021

  Nedavno sam izgubila majku, ovo me je jako pogodilo. Ignatija mi je veoma pomogla, cak neverovatno koliko me je umirila. Preporucujem je svima koji se susretnu sa tugu, razocarenje i dushevnu bol zbog izgubljene voljene osobe.


 4. mirjana 18.05.2013

  Apsolutno tacno, ovaj lek je meni promenio zivot.


 5. ivana 01.06.2009

  Isprobano i deluje


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde