Godišnji Kongres reumatologa - Ivanjica, Srbija

24 - 27. septembar 2008. hotel „Park“ Ivanjica

Na godišnjem kongresu reumatologa Srbije sa međunarodnim učešćem koji se ove godine održava od 24 do 27. septembra u Ivanjici kompanija Actavis predstaviće se danom Actavisa u petak 26. septembra 2008. Toga dana  možete na našem sajtu da u direktnom prenosu ispratite simpozijum komapnije Actavis pod nazivom „ Alfacalcidol – mišićna snaga i kvalitet kostiju u fokusu“.

[video#2626#]

Pozvani predavač iz inostranstranstva  je eminentni profesor iz istraživačkog tima TEVE, prof Erich Schacht, učesnik u brojnim studijama o alfacalcidolu koji će ovog puta govoriti o značaju alfacacidola na prevenciju padova i fraktura kod starijih. Zašto je alfacalcidol izbor u odnosu na vitamin D kada se želi značajni efekat na mišićnu snagu i kvalitet kostiju govoriće prof. dr Jelena Vojinović iz Kliničkog Centra Niš. Moderator simpozijuma je predsednik nacionalnog udruženja za borbu protziv osteoporoze prof. dr Alesandar Dimić iz Instituta Niška Banja.

Za sve učesnike kongresa Actavis je organizovao u popodvenim časovima izlet i šaljive igre u živopisno mesto Katići nadomak Ivanjice.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. marko 02.08.2009

    Daobar dan, pomozite! Imam artritis, star sam 26 god, pijem medrol 4 mg, sulfasalazin, kalciju, i alpha d 3. Devojka mi zatrudnela, da li ce se nesto ostetiti polod? Sta da radimo??? Hvala unapred


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde