Tajna ženska oružja

Istraživanje koje je sproveo jedan britanski šoping centar pokazalo je da se ogromna većina žena služi raznim "prevarama" i trikovima da bi izgledale što privlačnije.

Gotovo 50 odsto pripadnica lepšeg pola koristi puš - ap brushaltere da bi istakle grudi, a svaka četvrta široke gaćice - steznik, poput onih koje Rene Zelviger nosi u filmu "Bridžit Džons", jer sakrivaju neželjene obline i daju utisak ravnog stomaka i zanosne zadnjice.

Istraživanje, koje je obuhvatilo 1.300 žena, pokazalo je takođe, da trećina žena koristi prigušeno svetlo da bi stvorila romantičnu atmosferu, dok su neke ispitanice priznaju da imaju neobične metode ulepšavanja, kao što je mazanje vazelina na očnim kapcima da bi izgledale živahnije ili kreme protiv hemoroida ispod očiju da bi se oslobodile podočnjaka.

"Osećati se i izgledati seksi je danas jedan od prioriteta Britanki, ali je iznenadujuće koliko žena je spremno da pribegne prevari da bi izgledale privlačnije", kazala je jedna prodavačica koja često klijentkinjama nudi sve popularnije "magične gaćice".

Istraživanje je pokazalo i koji su najveći ženski blamovi. Na vrhu liste su vidljiva linija gaćica na odeći, zamazana maskara i neobrijane noge, za čim slede razmazan karmin po zubima, neujednačen sloj tečnog pudera i pad sa visokih potpetica.

Muškarcima je postavljeno pitanje u kojoj odeći žene izgledaju najseksepilnije.

I dok žene veruju da najbolje izgledaju kada nose klasičnu crnu haljinu ili uske farmerke, muškaci su odgovorili da je po njima žena najprivlačnija kada nosi kratku suknju i bluzu sa velikim dekolteom.
Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde