Šta najviše pali muškarce?

Koliko ljudi toliko ćudi, rekao bi naš narod. Neki muškarci "otkidaju" na mršavice dok drugi obožavaju debeljuce. Obe grupe imaju normalne afinitete. I dok će se neki kao hipnotizovani okrenuti za dobrim nogama u visokim potpeticama, neke će izludeti pogled na zanosni dekolte. Šta je broj jedan na lestvici – reći ćete vi. Anketa!

 • Neće se baš svaki muškarac okrenuti za plavušom u ultrakratkoj mini suknjici, ili hoće?
 • Ima li šta bolje od pogleda u neodoljivi ženski dekolte! Možda su grudi ono što prvo primetite na ženskom telu!?
 • Noge. Dugačke, vitke, mišićave... Nekima je to jedan od razloga zašto tako vole leto i devojke u letnjim haljinicama i 'vrućim' šortcevima.
 • A tek zadnjica! Od ovakvog prizora nekima se zasigurno ubrza puls.
 • Oči. Možda je dovoljan samo jedan pogled.
 • Osmeh će oboriti žene s nogu, da li je tako i s muškarcima?
 • Znamo i da neki muškarci obožavaju dugu kosu, da li je to na prvom mestu lestvice?


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 5

 1. predator 16.12.2012

  Mene pali duga kosa. . Guza veca ili manja svejedno samo da je zenska i da nije mlitava. . A onda usta pa grudi. . . I uske stvari.


 2. Rade 27.11.2009

  Lijepe, podignute grudi, tanak strukic a onda lijepa, izvajana guza. U stvari sve je to besmisleno! Kompletna ličnost ako ti se svidi! Šta će ti lijepe noge alo je glava ko u kiklopa ili obrnuto. Ili da je fizički savršena a kad progovori da te je sramota stola za kojim sjediš!


 3. Danilo 10.10.2009

  Sto se mene tice, prva stvar koja me privuce na zenskoj figuri jeste lepo oblikovane noge. Posle toga sledi pogled u oci i osmeh. Velik dekolte moze da se lazira push-up donjim vesom, ali noge ne!


 4. Raso 31.08.2008

  Oci definitivno, u njima se vidi mnogo toga......


 5. Milan Stošić 09.07.2008

  Ajd' dajem ja prvi svoj komentar na ovu temu :) Generalno zavisi od toga koje atribute cura najbolje istakne na sebi, ali ja imam 2 favorita: 1. malo golog stomaka ili butina 2. oci, pogotovu plave, onako prodorne, ... uh, da posizis ... :o)


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde