Povećanje penisa

Metode za povećanje veličine penisa su napredovale i više nisu toliko bolne! Moguće je  uvećanje i udebljanje.

Estetika ili funkcionalnost?

Razlikujemo dva slučaja: kod nekih pacijenata treba korigovati mikropenis, priznat kao takav. To je onda hirurški zahvat koji preuzima socijalno osiguranje. U tom slučaju penis osim problema veličine ima i problema sa funkcijom.


Ako je polni organ standardan, onda se radi plastična hirurgija. Ovakvi pacijenti žele da povećaju veličinu svog polnog organa zbog vizuelnih efekata. Taj korak je istovetan sa željom žena da povećaju obim grudi.

Dužina

Puštanjem penisa sa ligamenata koji povezuju stidnu kost i testise (pod potpunom anestezijom), dobija se organ duži za 2 cm u proseku, u opuštenom položaju (prema istraživanju rađenom na leševima), ali rezultat varira od pacijenta do pacijenta. Ne postoji nikakava estetski kontraefekat. Erekcija je nestabilna u jednom od pet slučajeva.

Pažnja: dužina penisa u erekciji nije povećana


Stavljanje polutvrde proteze za penis je intervencija rezervisana za mikropenise i omogućava, osim povečanja od nekoliko centimetara po dužini, povećanje erekcije. Stavlja se u testise.

Obim

Uzimanje sala iz nekog dela tela, na primer iz stomaka i ubrizgavanje u penis, (pod lokalnom anestezijom), će povećati penis u proseku za 3 do 5 cm u obimu.


Neki stručnjaci upozoravaju kako ove intervencije nisu medicinski validne. Nikakvo postoperaciono istraživanje nije sprovedeno kako bi se saznali kasniji rezultati i stanje pacijenata. S druge strane, ne zna se da li ove operacije utiču na polne sposobnosti. Konačno, što se tiče injekcija masti, ne zna se da li će mast posle nekog vremena resorbovati.


Želite da zakažete plastičnu operaciju?


 Zakažite pregled

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 6

 1. Djordje 14.01.2021

  Xteobi da povećamo penis bar za pet centima


 2. Ivan 29.12.2020

  Zanima me kolika je cena povecanja i punjenja poling organa hvala unapred.


 3. Mirsad kokolari 26.10.2020

  Cena povećanja penisa?


 4. Aleksandar Mihailovic 06.06.2020

  Poštovani, zanima me da li radite punjenje muškog polnog organa hijaluron filerom? I kako se kreću cene? Unapred Vam hvala.


 5. milan 20.11.2019

  Koliko košta ugradnja proteze? Molim Vas za kontakt.


 6. ivan 02.12.2015

  Dobro vece! Zeleo bih da znam koliko se krece cena kod vas za produzavanje pol. Organa? Hvala unapred. . .


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde