Ayurvedska radionica - ayurvedska dijeta, ayurvedski detox i hrana kao lek

Biju Madhavan dolazi sa renomirane klinike AVN Arogya, Madurai Indija. U svom bogatom radu posebno se specijalizovao za lečenje hroničnih, mišićno-koštanih bolesti i neuroloških poremećaja.

Nebojša Rađenović, ayurvedski praktičar i konsultant, voditelj je ayurvedske klinike u Istri. Već 10 godina širi drevno vedsko znanje na ovim prostorima. Specijalizovao je ayurvedski detox, panchakarmu.

Biju Madhavan i Nebojša Rađenović sarađuju već dugi niz godina, te imaju dinamiku da jednom godišnje rade zajedno na ayurvedskoj klinici AVN Arogya u Indiji, gde dr Biju vodi dnevnu i stacionarnu bolnicu.

U Istri, Biju sarađuje kao spoljni saradnik.

Nebojša Rađenović, osim što vodi ayurvedsku kliniku u Istri, svakog januara vodi panchakarma program na AVN klinici u Indiji.

Motivisani ostvarenim rezultatima i jednostavnošću ove drevne nauke, podeliće svoja iskustva i znanje na ayurvedskoj radionici na seminaru u Beogradu, 8. novembra 2023. godine u Smart Office-u, na adresi Knez Mihailova 33. Početak radionice je u 17h, a trajanje 120 minuta.

Pozivamo vas da dođete na ayurvedsku radionicu i uveličate ovaj događajsvojim prisustvom. Najpre, naučićemo šta su tačno ayurvedski detox i panchakarma, koje će nam Biju Madhavan i Nebojša Rađenović objasniti na praktičnim primerima.

Ayurvedske individualne konsultacije se organizuju 8. i 9. novembra od 10 do 16 sati,  u hotelu Metropol.

Prijave su obavezne na info@antiage.hr ili tel: +385957304379.

Hajde da zajedno učimo o ayurvedi!


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde