Dr Marijana Bandić

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Specijalizacija

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Cenovnik usluga


Naziv usluge RSD
Specijalistički pregled dermatologa
4,000
Cene su podložne promenama bez prethodne najave. Trudimo se da sve informacije budu tačne, ali mogućnost greške postoji, pogotovo usled promene kursa ili iz tehničkih razloga. Ukoliko se desi da cena usluge nije ista kao kao ona na sajtu u trenutku rezervacije, obavestićemo Vas telefonom ili putem emaila o ispravnoj ceni i ponuditi Vam da je prihvatite ili odustanete od rezervacije.

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 27

  1. Postovanje, imam problem sa noktom na palcu ruke, noktna ploca je pocrnela, nikakav udarac nisam imala, ne boli me, da li su to gljivice i kako se leci, unapred hvala.

    Odgovoreno: 03. 10. 2012.
    • Dr Marijana Bandić

      Poštovana,
      Ako nije problem pošaljite sliku, ili ovde ili preko fotokonsultacije na sajtu www. Orshospital. Rs.
      ako ste sigurni da nije bilo udarca, onda treba isključiti mladež ispod nokta.

      Pozdrav

  1. Postovani, danas sam primetila na temenu glave cudnu izraslinu, ne boli i ne svrbi, prilazem vam i sliku, sta bi to moglo biti, imam 57 god hvala

    Odgovoreno: 30. 09. 2012.
    • Dr Marijana Bandić

      Poštovana,
      Na osnovu vaše slike može da se zaključi da se radi o angiomu. To je potpuno benigna izraslina u vidu krvnog suda. Ne može vam naškoditi i ne mora se uklanjati ako vam ne smeta.
      Pozdrav

  1. Postovani, pre 3 meseca doktor mi je dijagnosticirao atherome inflamatus, pila sam antibiotike i mazala, pa se povuklo, ali on je i dalje tvrdio da se mora hirurski vaditi, jer ima opnu, ja to nisam uradila, jer se bukvalno povukao, ja ga ne mogu napipat. Da li je to opasno, ako se ne vadi i da li ultrazvuk mekih tkiva moze udvrdit sta je tacno u pitanju? Hvala

    Odgovoreno: 23. 09. 2012.
    • Dr Marijana Bandić

      Poštovana,
      Lekar koji vam je predložio uklanjanje je u pravu. Ali, to nije opasno i nije hitno ni neophodno da ga sada operišete.
      ako ne budete operisali aterom postoji jako velika verovatnoća da će se on ponoviti na istom mestu, jer već ima napravljenu opnu u okviru koje je jako lako da se ponovo formira.
      lekar vam je preporučio da prvo sanirate antibioticima, jer se nakon toga aterom može vaditi lakše i bezbolnije nego kada je upaljen.
      ultrazvuk vam nije potreban, nema tu šta da se vidi. Svaki aterom ima opnu, i jako ga je lako dijagnostikovati da tu ništa nije sporno.
      birajte sami da li ćete da ga uklanjate sada kada se smirio ili ćete čekati da se za koji mesec ponovo stvori. Tu se ne radi o opasnosti nego o komforu.

      Pozdrav

  1. Imam malo veci mladez na mestu koji nikad nije izlozen suncevim zracima. Poajavila se kao fleka oko mladeza braonkaste boje, ne boli, ne curi, ne svrbi me, samo sto je bukvalno kao fleka nepravilnog oblika. Mladez nikad nije imao nikakve promene. Mnogo se bojim i isla bi na pregled, ali vas molim da mi kazete gde je najbolje i najsigurnije da odem. Svetlije sam puti i ne izlazem se suncu, na moru od 7-9, 10 i od 17, 18 do 20h. I vodim racuna. Molim vas kazite mi da li je to opasno i da li moze biti bezopasno i gde da odem na pregled. Hvala vam unapred. . .

    Odgovoreno: 24. 08. 2012.
    • Dr Marijana Bandić

      Poštovana,
      Možete slobodno doći na dermoskopiju kod nas u ors hospital, nama je dermoskopija specijalnost i dr jadran bandić je glavni edukator za ostale doktore u regiji vezano za preglede mladeža.
      pregled možete zakazati putem našeg sajta www. Orshospital. Rs ili telefonom na 011/3910112
      ako želite možete otići i u neku od državnih institucija kao što su dermatologija u džordža vašingtona ili u melanoma centar na bežanijskoj kosi.

      po vašem opisu ne deluje da je stvar opasna, ali definitivno trebate otići na pregled da bi se videlo o čemu se radi.

      Pozdrav

  1. Postovani, imam mladez koji se pojavio pre par godina, on se ne menja, ni boju, oblik, velicinu. . . Ali je veci od 6mm, a procitao sam da mogu biti rizicni novi mladezi veci od 6mm. . . Da li treba da ga proverim? Inace, imam fobiju od. Mladeza, jedan sam skinuo pre 7 god. I stalno ih nesto pipkam i zagledam. . . ? Hvala!!!

    Odgovoreno: 10. 08. 2012.
    • Dr Marijana Bandić

      Poštovani,
      Nije bitna samo veličina, mladež može da nastane tokom život i da naraste i iznad 6 mm.
      bitno je da li takav mladež raste brzo? Da li je tih 6 mm dostigao za mesec dana ili za godinu dana? Kao i da li je menjao oblik, boju, kvario, boleo. . . Pošto ste vi već nagalsili da sem veličine vi niste primetili ništa drugo, onda bi trebalo da je sve u redu.
      da biste bili sigurni uvek možete da pošaljete preko našeg sajta www. Orshospital. Rs sliku svog mladeža, postoji deo koji se zove foto konsultacija i tu možete da postavite sliku. Slika mora biti jasna. Mi na osnovu dobre slike možemo lako da vam odgovorimo da li je bitno da idete na dermoskopiju.
      Pozdrav

Prikazano 6-10 od ukupno 27 pitanja




Zakažite pregled kod Dr Marijana Bandić