Estetska akupunktura lica

Estetska akupunktura lica je jedna od metoda anti-age medicine. To je zapravo klasična akupunktura, ali specifična po tome što se stimulisanjem određenih tačaka na licu uravnotežuju hormoni, pojačava dejstvo estrogena, čime se koža regeneriše, čisti i zateže. Na taj način, ceo organizam postaje harmoničan, poboljšava se cirkulacija i podstiče prirodna lepota.


Estetska akupunktura lica


Kod estetske akupunkture se koristi veći broj akupunkturnih tačaka na licu i dodatno se stimulišu one akupunkturne tačke koje promovišu regeneratorne procese u koži tako da koža dobija poseban sjaj, deluje osveženo i odmorno. Takođe, stimulišu se tačke koje uravnotežuju emocije, popravljaju raspoloženje, te estetska akupunktura deluje na kompletan organizam. 

Tretman estetske akupunkture potpuno bezbolan i namenjen kako ženama, tako i muškarcima. Rezultati su odmah vidljivi, ali se potpuni rezultat vidi sa petim, šestim tretmanom. Estetska akupunktura lica se preporučuje svima koji žele da pobljšaju prvenstveno svoje psihofizičko zdravlje, a zatim i da izgledaju svežije i odmornije.

Kome se ne preporučuje?

Ne preporučuje se maloletnim osobama i osobama koje koriste antikoagulantne lekove.

Kakvi su efekti?

Efekat koji se može očekivati odmah jeste da finije bore nestaju, a one dublje postaju manje vidljive. Zbog toga, koža posle tretmana deluje zategnuto. Sa druge strane, estetska akupunktura utiče na uravnoteženje hormona, emocija, detoksikaciju i poboljšanje cirkulacije. Time poboljšava i kvalitet kože, ne samo lica, već citavog tela. Estrogeni hormoni podštiču stvaranje kolagena i time povećavaju elastičnst kože.

Šta treba uraditi pre tretmana?

Nekoliko sati pre svakog tretmana ne treba konzumirati namirnice koje sadrže kofein.

Estetska akupunktura lica, kao i akupunktura uopšte, nemaju nikakav štetan efekat. One dovode do uravnoteženja funkcija organizma, a samim tim i do poboljšanja psihofizičkog zdravlja. Estetska akupunktura se može se raditi u bilo koje doba godine. Tretman se uglavnom radi jednom u par meseci i  rezultati traju nekoliko meseci, ali zavise i od stila života i prvobitnog stanja kože.
Zakažite 10 tretmana estetske akupunkture po ceni od 20.000 dinara. Akcija traje do kraja decembra. 
*cena bez popusta je 24.000 dinara

Share this Post:
Autor
Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2006. godine, gde se i usavršavala iz oblasti Restaurativne stomatologije i endodoncije 2016. godine. Iz oblasti akupunkture i tradicionalne kineske medicine, usavršavala...

0 Komentara

    Nema komentara

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde