Po prstima se penisi poznaju!

Veličina penisa i domalog prsta povezani su s tim koliko muškarac testosterona dobije dok je u materici. Što više testosterona – to znači veći domali prst i veći penis, pokazalo je istraživanje.

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Liverpoolu, pokazalo je da je veličina muškog domalog prsta i penisa direktno povezana s tim koliko muškarac testosterona dobije dok je u materici. Više testosterona znači i veći penis.

U Sex on the Brain, dr Daniel Amen nadalje objašnjava: "Ako je muški domali prst duži od uobičajene dužine prsta, to znači da je količina testosterona u materici bila bolja. A, ako je domali prst prosečne veličine ili manji, muškarac je dobio manju količinu testosterona.

Dakle, zahvaljujući ovoj informaciji, možete proceniti veličinu nečijeg penisa, ne morate čekati da skine pantalone i iznenadi Vas!"

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 2

  1. zeljko 02.03.2014

    Niste bas dobro objasnili, naime domali prst se mjeri u odnosu na kaziprst i ako je veci, to je znak da je plod u utrobi dobijao vise testosterona i nema nikakve veze sa velicinom penisa.


  2. brainwash 07.07.2009

    Lepo, ali da li se gleda na levoj ili desnoj saci? Ja recimo imam manji domali prst od kaziprsta na desnoj, a veci od kaziprsta na levoj saci...


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde