Prva kubansko - srpska klinika

Klinika svojim planom i programom predviđa proširenje delatnosti u smislu angažovanja kubanskih doktora iz oblasti:
 • onkologije
 • imunologije
 • interne medicine
Te oblasti za sada će ispunjavati tako što će biti u stalnom kontaktu sa najznačajnijim doktorima tih oblasti sa svih Univerzitetskih klinika iz Havane.

Planiraju prvo da šalju pacijente na konsultacije uz prethodno dogovorene termine i uslove sa doktorima koji su u stalnom angažmanu i koji imaju ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji sa njihovom klinikom. Tretiranje kubanskih lekova na bolesnicima koji uđu u program medicinskog turizma će obavljati isti ti doktori koji su angažovani od prvih konsultacija pa sve do konačnog izlečenja.

Centar za Flebologiju KubaMedik za negu pacijenata sa dijabeteskim stopalom pojavljuje se kao inicijativa gospodina Milivoja Cvetinovića iz Loznice, sa ciljem da se poboljša nivo zaštite zdravlja srpskog naroda. S obzirom na ugled napravljenog kubanskog leka u svetu, i Milivojevu blisku vezu sa ostrvom preko 10 godina posle višemesečnog napornog rada konačno je realizovana ideja. Zbog velike sume novca potrebne za lečenje i putovanje na ostrvo u Karibima gospodin Cvetinović se odlučio za otvaranje ove institucije, sa ciljem da smanji troškove u lečenju ovih bolesnika i poboljša kvalitet života u Srbiji.

Centar ima svu potrebnu tehnologiju i specijalizovane savete za negu pacijenata phlebological poremećaja, proširene vene na nogama, čireva različitog porekla, kao i za rešavanje komplikacije koje se tako često javljaju u nogama dijabetičara.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 8

 1. Ljiljana 07.04.2023

  Cerka i.a Hasimoto postoji li nesto dobro da pomogne vezano za ovu bolest?


 2. Mile 08.12.2022

  Dalise kod Vas moze nabaviti Vidatox ? Da li lecite Kubanskim vakcinama ?


 3. Branko 19.10.2022

  Da li na Kubi imaju lek za oporavak sluha.


 4. Branka 17.06.2022

  Dobar dan Vec dugi niz godina imam problem sa prosirenom venom na levoj nozi i bol u doljnjem delu leda. Sve Sam ovde u Cirih u probala od terapija, pregleda I nekih lekova koji mi nista nisu pomogli. Zelela bi da znam mozete li vi pomoci u mome slucaju I kome tacno da se obratim? Hvala vam unapred. Srdacan pozdrav Branka


 5. Dragan 12.06.2022

  Da li cubanska medicina leci egzostoze do potpunog otklonjenja ? Da upitam kako nastaju egzostoze ?


 6. Ivan 11.01.2022

  Postovanje, da li vi prodajete kubanske medikamente vidatox? Moja Majka je od nedavno postala onkološki pacijent ili bolesnik, trenutno prima hemotetapiju, kazu da taj lek bude vrlo koristan tokom hemotetapije. Hvala Srdačno


 7. Cedomir Suknovic 02.05.2021

  Na koji nacin da sa Vama usoistavim kontakt vezano za moj dijabetes arterio sklerozu


 8. Jovica 25.02.2016

  Poštovani čuo sam o vama skoro na edukaciji ovde u Leskovcu gde je koleginica sa KBC Bežanijska kosa držala predavanje o tretiranju pacijenta kubanskim vakcinama u onkologiji te sam čuo sve pohvale.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde