COX 1 i COX 2 inhibicija – uspeh je u dobrom balansu

Kompanija Actavis organizovala je u Apoteci Subotica edukativni sastanak sa uvek aktuelnom temom nestereoidni antireumatici – bezbednost primene. Cilj edukacije bio je da se na pravi način pozicioniraju antireumatici u svetlu najnovijih svetskih i evropskih preporuka o njihovoj primeni, kao i sagledavanje naše realnosti kada je reč o propisivanju istih, tačnije situacija na relaciji lekar  - pacijent - farmaceut.

Ovo je bila dobra prilika za medicinsku promociju naših preparata Actasulida i novog antireumatika u našem portfoliu meloxikama - Loartroxy. Predavač prof. dr Dušan Stefanović iz VMA Beograd, sa zadovoljstvom je podelio svoje dugogodišnje iskustvo u primeni antireumatika u jasne, praktične poruke koje će, kako su se složile prisutne farmaceutkinje, biti stalno prisutne u njihovom radu sa pacijentima.  

Sastanku je prisustvovalo 28 farmaceutkinja koje su kroz diskusiju i dobro urađeni test na kraju edukacije potvrdile svoju posvećenost poslu i spremnost da rade na unapređenju istog što kao krajnji rezultat ima benefit za pacijente.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde