'Preporučuje Stetoskop' nalepnica - pacijenti su ocenili rad lekara u 2020.


Početkom 2020. godine uveli smo opciju za sve pacijente koji zakažu pregled kod željenog lekara putem Stetoskopa, da nakon obavljenog pregleda mogu da ocene svoje iskustvo kod lekara. Iako smo u početku imali dilemu šta pacijent sve treba i može da oceni, u razgovoru sa 35 lekara iz različitih oblasti medicine, gradova, godina... složili smo se da pacijent može da oceni i kaže svoje iskustvo u sledećem:

 • Da li je pregled počeo na vreme;
 • Da li je ordinacija bila čista;
 • Da li je osoblje bilo ljubazno;
 • Da li je naplaćena cena koja je inicijalno bila objašnjena pacijentu;
 • Opšti utisak o pregledu, lekaru, kompletnoj usluzi;
 • Da li je Stetoskop.info servis bio dovoljno efikasan prilikom zakazivanja.

Za deset meseci primili smo 1679 ocena pacijenata i još bolje upoznali one koji su nam dali tu čast da im organizujemo pregled ili intervenciju u željenoj ordinaciji. Da biste shvatili naše oduševljenje komentarima, moramo da podelimo sa vama da smo očekivali do 1000 ocena za dvanaest meseci. Prirodno, vremenom smo želeli da ovo podelimo i sa ordinacijama, booking partnerima. 

S tim u vezi, odlučili smo da podelimo sa svetom ono čime su pacijenti zadovoljni. Ordinacijama koje ispunjavaju određene kriterijume poklanjamo, u ime njihovih pacijenata koji koriste Stetoskop pri zakazivanju pregleda, nalepnicu 'Preporučuje Stetoskop'. Da bi ordinacija dobila 'Preporučuje Stetoskop' nalepnicu neophodno je sledeće:

 • Da je ordinacija booking partner Stetoskopa;
 • Da je prosečna ocena pacijenata koji su zakazali putem Stetoskopa u ordinaciji viša od 4,2;
 • Da ordinacija nije prekršila prava pacijenata ili se ponašala van dogovora sa pacijentom u pogledu lečenja;
 • Da je ordinaciju ocenilo minimum dvadeset pacijenata koji su zakazali pregled putem Stetoskopa.

Ukoliko ordinacija koja ispunjava uslove u pogledu usluge, ali je nije ocenilo dovoljno pacijenata ili nema dovoljno visoku ocenu vremenom stekne ove uslove, nalepnicu će dobiti čim se takvi uslovi steknu. 

Radujemo se da vidimo nalepnicu 'Preporučuje Stetoskop' na vratima što više ordinacija i želimo da vas ovim putem pozovemo da uvek podelite sa nama svoje iskustvo nakon obavljenog pregleda, jer samo na ovaj način možemo zajedno da unapredimo uslugu u privatnom zdravstvu i ukažemo na ono što naši lekari sjajno rade - a mnogo je takvih stvari.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 3

 1. Janoš Rakić 13.01.2021

  Bravo carevi!


 2. Irfan Talakić 31.12.2020

  Korisnost vaših tekstova o raznim oboljenjima i njihovom tretmanu je izuzetna.


 3. Milijana 29.12.2020

  Najbolji ste portal zaista!


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde