Stomatolog Jelena Predić

dr

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Telefon za zakazivanje

Stomatolog Jelena Predić, dr

Telefon za zakazivanje

Oblasti medicine

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
063 687 460

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 8

 1. Poštovani, koju pastu za zube bi mi preporučili da koristim? U poslednje vreme imam osećaj da su mi zubi postali krti, jer su mi dva pukla u roku od mesec dana.

  Odgovoreno: 16. 02. 2013.
  • Stomatolog Jelena Predić

   Poštovana,
   Preporučila bih vam da se što pre obratite vašem stomatologu. Potrebno je otkriti uzrok vaših problema.
   Pozdrav

 1. Da li se moze bezbolno izvaditi zub pod upalom? Hvala unapred

  Odgovoreno: 02. 11. 2012.
  • Stomatolog Jelena Predić

   Poštovani,
   Prilikom vadjenja zuba se daje lokalna anestezija, tako da je intervencija bezbolna. Smatram da bi trebalo da posetite vašeg stomatologa koji će proceniti, s`obzirom da je zub pod upalom, da li će zub vaditi prilikom prve posete ili će vam propisati antibiotsku terapiju da bi se upala smirila, a nakon toga pristupiti vadjenju.
   Pozdrav

 1. Postovani doktore imam 23 god pusac sam vec 5 god oduvek sam imala jake i zdravi i jaki pocelisu veoma brzo da mi se kvare za 4 meseca potpuno zdrava tri zuba su se pokvarila dali je to zbog cigareta ili. . . .

  Odgovoreno: 25. 09. 2012.
  • Stomatolog Jelena Predić

   Poštovana,
   Karijes nastaje kao posledica delovanja mnogobrojnih faktora, kao što su mikroorganizmi usne duplje, sastav pjuvačke, održavanje oralne higijene, ishrana. . . Redovno pranje zuba je veoma bitno, a to podrazumeva pranje nakon svakog obroka, takodje i uveče neposredno pre spavanja. Zube četkate u pravcu njihovog nicanja. Savetujem vam da zakažete pregled kod vašeg stomatologa kako biste popravili pokvarene zube i kako bi na osnovu pregleda utvrdio uzrok zubnog kvara.
   Pozdrav

 1. Postovani, molim vas da mi date savet sta da radim. . . Pre nekoliko meseci je pocelo da mi krvari nepce. . Inace nosim porcelanske navlake vec 15 godina i nisam imala ama bas nikakvih problema. . . Odjednom sam osetila neki los miris iz usta. . . Koji je prouzrokovan od nepce mi\\\\\\\\\\\\\\\\ojih zuba. Kad zagrizem neku tvdu hranu (koricu hleba primer) osetim kako da mi zubi "propadaju" u nepce i tada se oslobada neki los miris. Nepce pocne krvariti i od cista mira pa mi je nekad nezgodno kad mi moji prijatelji ukazu na to. . . . Sta da radim posavetujte me. . .

  Odgovoreno: 21. 07. 2012.
  • Stomatolog Jelena Predić

   Poštovana,
   Moje mišljenje je da bi trebalo da posetite vašeg stomatologa kako bi on uradio detaljan klinički pregled i na osnvu toga preduzeo adekvatnu terapiju.
   Pozdrav

 1. Postovani. . . . . Pitanje u vezi vadjenja osmice na donjoj lijevoj strani. . . . Zub mi je propao i poravnat je sa mesom, supalj ponekad krvari malo kad ga uvrijedim, nikad me nije bolio niti oticao. . . . . Na snimku se vidi da je malo korijen zakrivljen ka sedmici ali nije ispod nje nego samo malo nakrivljen. . . . . . S obzirom da nikako ne volim posjete zubaru volio bih da mi kazete da li se moze izvaditi ili mora operativnim putem. . . . . I naravno koliko se smije to tako drzati, kao sto rekoh nikad nisam sa njim imao problema. . . Hvala

  Odgovoreno: 21. 07. 2012.
  • Stomatolog Jelena Predić

   Poštovani,
   Moj savet je da što pre odete kod vašeg stomatologa i izvadite taj zub. Najverovatnije nije potrebno hiruško vadjenje zuba.
   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 8 pitanja
Zakažite pregled kod Stomatolog Jelena Predić