I žene često greše – kako sačuvati vezu?

Svaka medalja ima dve strane, nisu samo muškarci ti koji kiksiraju. Tata-mata od zanata odlučio je skrenuti pažnju na neke česte ženske greške koje malo pomalo mogu uništiti vezu.


Dr. Yvonne Kristín Fulbright, seksolog, stručnjakinja za odnose, kolumnista, autorka nekoliko knjiga, uključujući Touch Me There! A Hand Guide to Your Orgasmic Hot Spots, sada donosi listu grešaka koje žene rade u vezi, a sve kako bi im pomogla da ubuduće to više ne rade.
Evo šta savetuje:

Majčinstvo ne znači celibat

Majčinstvo vas ne bi trebalo oterati u celibat. Umesto toga bi ste trebale sebe videti kao hot mame koje se čim ostanu nasamo s mužem pretvaraju u boginju seksa. Za vašu dobrobit, a i dobrobit cele porodice, s vremena na vreme morate zaboraviti da ste većim delom dana aseksualna majka te posvetiti vreme i svom odnosu, a ne trošiti svu energiju na odgoj deteta, kuvanje i pospremanje.

Ne glumite 'vreću'

Većina ne uživa u seksu gde jedan glumi vreću. Nemojte samo ležati. Mičite se, stvarajte buku! Ne morate baš uzdisati da vas čuje celi kvart, ali nije ugodno kad vlada mrtva tišina, a ako želite da partner traži još, morate ići dalje od misionarskog položaja.

Negujte ženstvenost

Nastojte izgledati lepo, negovano i poželjno iako vam se to nekada u vrtlogu obaveza čini nemoguće. Da, vi ste ona njegova voljena girl-next-door po mnogočemu, ali povremeno očekuje i da budete njegova seksi zavodnica.

Gleda erotske filmove i čita Playboy? Ne osuđujte to!

Nemojte ga kritikovati ako tu i tamo ima potrebu pogledati neki erotski film, slike na internetu ili čitati Playboy, osim ako vas time ne zameni. Umesto da na Playboy gledate kao na pretnju, smatrajte ga nečim što može poboljšati vaš seksualni život.

Dirty talk

Nemojte biti sramežljivi, ponekad dirty talk može začiniti vašu vezu, naravno ako je to u umerenim količinama, nemojte se odvažiti i pretvoriti u kamiondžiju. A sve to pod uslovom da vaš partner dirty talk smatra seksi i simpatičnim.

Volite svoje telo

Bili mršavi ili debeli, visoki ili niski, ono što muškarce može zadiviti više od ičega je vaše samopouzdanje. Ako se dobro osećate u vlastitom telu, to samo može doneti još više dobrih vibracija i vama i njemu.

Prestanite ogovarati druge žene pred njim

Da, naravno da je ona plavuša u ultrakratkoj suknji i vrtoglavo visokim potpeticama (u kojima vi ne znate hodati), za kojom su se okrenuli svi ljudi na ulici, izgledala kao prostitutka, Ali, znate šta?! I vaš partner to misli, ali njemu se to verovatno sviđa. Kada pred njim komentirište izgled neke druge žene, njemu to servirate kao znak vlastite nesigurnosti i to vas čini neprivlačnom.

Nemojte ignorsati njegove bradavice

I dok svi o tome razmišljamo kao o nečemu što se tiče isključivo žena, ima i muškaraca kojima su bradavice jedna od erogenih zona.

Pažljivo sa zubima

Prilikom oralnog seksa trebali bi ste paziti da u to ne uključite i očnjake. Struganje zubima je nedopustivo.


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde