Stručni sastanak u DZ Savski Venac - Atacor u fokusu

U organizaciji kompanije Actavis 11. novembra je u DZ Savski Venac održan stručni sastanak posvećen novom preparatu u kardiovaskularnom portfoliu Actavisa – Atacoru (atorvastatinu).

Eminentni stručnjak iz oblasti kardiologije prof. dr Zorana Vasiljević, načelnik Urgentne kardiologije KCS je u okviru predavanja "Da li poznajemo sve indikacije za primenu statina?" prezentovala kliničke prednosti primene atorvastatina u odnosu na konkurentne statine, kao i mesto i ulogu atorvastatina u svim poznatim indikacijama. Kvalitet predavanja, interesantnost uvek aktuelne teme  terapije hiperlipoproteinemija  potvrdila je značajna diskusija nakon prezentacije.

Prisutni učesnici sastanka, lekari opšte medicine i internisti DZ Savski Venac upoznati su sa kvalitetom i efikasnošću GMP standardizovanih preparata Actavisa, prisustvom na tzv. »pozitivnoj listi lekova« novih zvezda u kardiovaskularnom portfoliu Actavisa: hipolipemika Atacora i fiksne kombinacije Enalaprila HCT.

Namera kompanije Actavis je da nastavi sa uvodjenjem efikasnih lekova koji će pomoći svakodnevnu terapijsku praksu, a ime kompanije Actavis će i ubuduće našima pacijentima značiti garanciju kvaliteta proizvoda.
Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde