Intravenozna dijeta - najstrože čuvana tajna Hollywooda

Infuzija i kafa - dva su glavna sastojka tzv intravenozne dijete. Zvezde se tako ne debljaju, ne moraju jesti, a njihov organizam dobija ono što mu je trenutno potrebno. Posledice? O tome baš niko ni ne govori.

Nekadašnja seks bomba Catherine Zeta-Jones nedavno je svojim zastrašujućim izgledom zaradila nadimak Bones. Iznenađujuća Catherinina težina mnoge je šokirala, naročito jer je velška glumica često puta negativno komentarisala hollywoodsku opsesiju vitkošću.
Poslednja u nizu mršavica Keira Knightley šokirala je svet svojim novim izgledom koji je prošetala na filmskom festivalu u Torontu, brojni svetski novinari komentarisali su kako je bilo bolno slušati Keiru kad im je na pameti bilo kako bi je najradije nahranili...

Strogo poverljivo

Jedna od najbolje čuvanih tajni Hollywooda je tzv. intravenozna dijeta. Slavni dolaze u bolnicu kako bi primili infuziju. Tako se ne debljaju, ne jedu, a dobijaju ono što je trenutno njihovom organizmu potrebno. Uz intravenoznu dijetu navodno najbolje ide kofein, pa ako vam pogled padne na slavnu osobu s ogromnom šoljicom kafe u ruci, budite uvereni kako nije kafomanijak, nego je verovatno, upravo prošla intravenoznu dijetu. Kafa naime smanjuje apetit i ubrzava metabolizam.

Kako se u Hollywoodu ipak ništa ne može sakriti, tajna intravenozna dijeta se brzo otkrila. Ipak, iako se o njoj počelo govoriti tek nedavno, navodno se praktikuje već duže vreme.

'Uredno vežbam i zdravo se hranim' kao slogani koje zvezde izgovaraju u svojim intervjuima, neretko skrivaju tu drastičnu meru mršavljenja koja se može kratko opisati kao život bez hrane.

I zaključimo - bio bi to još jedan potez često nebuloznog Hollywooda i njegovih stanovnika koji su zbog dobrog izgleda u stanju učiniti baš sve.
Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde