Još jedno priznanje za Stetoskop.info


Urednici časopisa "PC",  napravili su listu 50 najboljih domaćih Web prezentacija za 2009. godinu. Ovo je tradicionalna akcija časopisa, koju sprovode još od 1977. godine, dakle od samih početaka razvoja Interneta u Srbiji.

Ove godine po prvi put su izabrali i najbolje sajtove u svakoj od kategorija, a sajt Stetoskop.info je pobedio u kategoriji Porodica i život.

Kompletna lista je objavljena u 163. broju časopisa "PC" (februar 2010) koji je izašao u petak. Lista je pristupačna i na Web-u, na adresi http://www.pcpress.rs/arhiva/tekst.asp?broj=163&tekstID=9240.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 6

 1. Nebojsa 19.01.2012

  Postovani, stalno pratim vase savete, zelim da vam se zahvalim i ukazem ogromnu cast i velicinu humanosti!!! Do sad jos nijasm naiso na ovakav web sajt, uvideo vasu pozrtvovanje ko i veoma mudri i pravi saveti! Koje besomucno i od srca delite narodu! Vi dajete dajete bolesnim pravu, toplu i strucnu rec! Na ovaj nacin bespomocnima dajete utehu i savete! Za vas tim osim reci hvale naroda vase znanje, savete i siskustvo dajete bez ikakvog potrazivanja! Neka su vam zive i zrave familije!! Bog vas blagoslovio, glas sa napacenog naraoda!


 2. Danica Velinov 05.07.2010

  Zašto nema novih članaka već više od par meseci?


 3. tanja 29.03.2010

  Zasluzeno za razna objašnjenja i informacije koje su nam dragocene za naše zdravlje i s obzirom na to da pokrivate veliku oblast - porodica i život ali sve do meseca februara 2010 jer nakon tog perioda prestajete da dajete odgovore iz nekih oblasti, mislim da treba izneti razlog zašto ima toliko neodgovorenih pitanja ako želite zadržati stečeni respekt pozdrav


 4. Milica 17.03.2010

  Stvarno, svaka vam cast. . Skoro sam sasvim slucajno otkrila vas sajt, i bas ste me odusevili. . Sve pohvale!!! I naravno, sve cestitke na dodeljenom priznanju. .: ) )


 5. andjelka majstrag 13.03.2010

  Svaka cast, samo napred.


 6. Jadranka 05.03.2010

  Tek nedavno sam slucajno otkrila vas sajt i mogu vam reci da sam odusevljena. Mnogo toga novog sam saznala sto je bitno za zdravlje moje porodice, moje dece na prvom mestu. Pomogli ste da resim mnoge nedoumice i otklonim neke strahove. Sva priznanja i pohvale itekako zasluzujete. Svaka cast, samo napred!


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde