Razgovor u belom mantilu


Najavljujemo novi projekat u saradnji sa farmaceutskom kompanijom Roche pod nazivom 'Razgovor u belom mantilu'. Cilj ovog projekta jeste kreiranje vrednih video materijala na teme iz oblasti hematologije, oftalmologije i onkologije, kroz koje želimo da osnažimo obolele, ali i članove njihovih porodica i prikažemo sve inovacije, u svetu i kod nas, u pogledu lečenja. U ovaj projekat uključeni su najveći domaći stručnjaci iz prethodno spomenutih oblasti.

Zašto smo započeli ovaj projekat?

Uz obilje informacija dostupnih na internetu, šira javnost, a pogotovo oboleli, se često osećaju preopterećeno i nesigurno. Porast površnih vesti i dezinformacija učinio je važnijim nego ikada da publika prati verodostojne izvore informacija.

'Razgovor u belom mantilu' ima za cilj da reši ovaj problem pružajući pacijentima pouzdane i pouzdane informacije od medicinskih stručnjaka. Verujemo da je pristup tačnim informacijama od ključnog značaja za osnaživanje pacijenata da donose informisane odluke o svom zdravlju. Takođe, lako ćete moći da budete u toku sa najmodernijim lečenjem i pristupom najnovijim studijama i pristupima u lečenju nekih od najtežih bolesti.

Šta nudi 'Razgovor u belom mantilu'?

'Razgovor u belom mantilu' sadrži kolekciju informativnih video zapisa koji pokrivaju širok spektar tema. Video zapise predstavljaju vodeći medicinski stručnjaci i najbolji među najboljima kada je u pitanju lečenje hemofilije, dijabetičke retinopatije, kancera... Kroz deljenje znanja i iskustva, lekari će pomoći obolelima da bolje razumeju svoje stanje, ali i širokoj publici da perspektivu kako može da bude korisna za obolele koji imaju svakodnevne izazove.

Učinili smo da video snimci budu dostupni na različitim platformama, uključujući YouTube i Stetoskop.info, kao i na društvenim mrežama, u audio formi... Učinivši video snimke lako dostupnim, nadamo se da ćemo dopreti do šire publike i pozitivno uticati na pouzdanu informisanost.

Svaka podrška nam znači!

Podrškom 'Razgovora u belom mantilu', ne samo da pomažete u osnaživanju pacijenata, već i doprinosite širem cilju poboljšanja zdravstvene zaštite za sve. 

Uzbuđeni smo i verujemo da 'Razgovor u belom mantilu' ima potencijal da napravi značajnu razliku u životima pacijenata. Pozivamo vas da pogledate naše video snimke na YouTube platformi, pretplatite se i podelite ih sa svojom porodicom i prijateljima. Hvala vam na podršci!


Podeli tekst:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde