Mens Sana - Specijalna bolnica

Radno vreme

radni dan - 09:00 - 19:00
subota - 09:00 - 14:00

Telefon za zakazivanje

Lokacija

Specijalna bolnica Mens Sana osnovana je 1993. godine u Beogradu, prvenstveno kao ordinacija, da bi 2008. prerasla u privatnu bolnicu kakva je danas. Kada je osnovana bila je jedna od retkih ordinacija plastične i rekonstrutivne hirurgije. Osnivač je dr Zoran Lekić, specijalista opšte, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije,subspecijalista transplantacije kose i laserske estetske hirurgije

Preko 30 godina hirurškog iskustva i 27 godina bavljenja estetskom hirurgijom daje timu Mens Sana bolnice dovoljno sigurnosti i iskustva za uspešno obavljanje svih operacija iz oblasti opšte, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. 

Bolnica se nalazi u prirodnom ambijentu Košutnjaka, u ulici Kneza Višeslava 36, u prostoru od preko 400m2, okruženom šumom. 

Metode lečenja koje se ovde primenjuju su savremene i najvišeg standarda

U Mens Sana bolnici se mogu uraditi sve potrebne pripreme za operativne zahvate, te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratorijom, ultrazvučnom dijagnostikom i internom medicinom što pacijentima obezbeđuje maksimalnu udobnost i diskreciju. 

Ljubaznost, stručnost i savesnost osoblja doprinose udobnosti boravka i prilagođeni su pojedinačnim zahtevima i različitim potrebama svakog pacijenta. Stalna edukacija i korišćenje najkvalitetnijih preparata, rezultirao je velikim brojem zadovoljnih i vernih klijenata.Dodatne opcije

Jezici:
  • Srpski
  • Engleski
Mogućnost smeštaja: Da
WI-FI: Ne
Parking: Da
Klimatizovan objekat: Da
Prilaz za osobe sa invaliditetom: Da
Pet friendly: Ne
Hitna služba 24/7: Ne
Linije gradskog prevoza 1
Kafić/restoran u blizini do 500m: Da
Menjačnica u blizini do 500m: Da
Apoteka u blizini do 500m: Da
Načini plačanja:
  • Gotovinsko plaćanje
  • Virmansko plaćanje
  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
  • Kreditno plaćanje
  • Plaćanje čekovima građana
Rad na terenu: Ne