Fizio Tim

Radno vreme

radni dan - 08:00 - 21:00
subota - 08:00 - 15:00

Telefon za zakazivanje

Lokacija

Fizio tim je Fitnes Studio iz Beograda koji je sastavljen od 20 stručnjaka, iskusnih fizioterapeuta, kondicionih trenera i doktora specijalista. Mogućnost zakazivanja fizikalnih terapija i kineziterapija. 

Metode i tehnike:

“Transcutaenous electrical nerve stimulation” (TENS) je najprimenjivaniji metod elektroterapije; aplikuje se direktno na mesto koje je bolno – vrat, ramena, leđa; potom, primenu nalazi kod raznih distorzija, kontuzija, reumatskih oboljenja.“Interferential current” najprimenjivije su kod ortopedskih bolesti, reumatskih oboljenja, kod paralize, itd.

“Pulsed electromagnetic field therapy”(IFC) magnetna terapija – koristi se za smanjenje bola, smanjuje otok, zapaljenje, utiče na zarastanje rana, preloma kostiju, povreda; aplikuje se lokalno kako bi se izbegao sporedni efekat na druge sisteme u telu i to preko gipsa, kroz odeću; primenjuje se kod kontuzija, fraktura, istegnuća mišića, kod reumatskih bolesti, osteoporoze, neuralgije, kod stanja nakon operacije diskus hernije, kod kipertenzija, hipotenzija.

“Galvanic stimulation” izaziva hipermiju u koži i tkivima i smanjuje bol; primenjuje se kod artroza, artritisa, burzitisa, tendinitisa, neuralgija, distorzija, distenzija, kod cervikalnog, lumbalnog sindroma, kod pareza i paraliza.

“Terapija Compex aparatima”- način se vrši elektrostimulacija mišića, tj. stimulacija mišićnih vlakana pomoću električnih impulsa koji se prenose preko elektroda.

Krioterapija, kiropraktika, ultrazvuk, laser, robot terapija...

Poseban segment u okviru centra je posvećen deci. Pored redovnog vežbanja, terapeuti Fizio Tima uspešno sprovode korektivne vežbe koje se odnose na modifikaciju lakših funkcionalnih telesnih deformiteta kroz jačanje nedovoljno aktivnih mišićnih grupa. Uz izuzetnu posvećenost svakom detetu i individualni pristup svakom problemu – vežbama se koriguju razlišiti deformiteti: ravna stopala, spušteni svodovi, kriva stopala, O noge, X noge, lordoza, skolioza, kifoza, torticolis, itd.

Pored rada sa rekreativcima, sprovode se treninzi sa profesionalnim sportistima u cilju unapređenja njihovih performasni, ali i brizi o njihovom oporavku. U centru se rade pripreme sportista pred sezonu, kao i održavanje forme u prelaznom periodu.
Dodatne opcije

Jezici:
  • Srpski
  • Engleski
Mogućnost smeštaja: Ne
WI-FI: Da
Parking: Ne
Klimatizovan objekat: Da
Prilaz za osobe sa invaliditetom: Ne
Pet friendly: Ne
Hitna služba 24/7: Ne
Linije gradskog prevoza 7, 9, 11, 13, E1, E6, Eko 1, 68, 95, 17, 18, 70, 74, 88, 601, 27E, 35, 16, 65, 6
Kafić/restoran u blizini do 500m: Da
Menjačnica u blizini do 500m: Da
Apoteka u blizini do 500m: Da
Načini plačanja:
  • Gotovinsko plaćanje
Rad na terenu: Ne