Family Medica 15 Zrenjanin

Radno vreme

radni dan - 07:00 - 20:00
subota - 07:00 - 14:00
nedelja - 08:00 - 14:00

Telefon za zakazivanje

Lokacija

Family Medica 15 je novootvorena poliklinika u Zrenjaninu koja nudi pacijentima preko 4000 različitih analiza, kao i specijalističke preglede svih medicinskih grana koju obavljaju stručnjaci poznatih imena. 

S obzirom na to je uz polikliniku Family Medica 15 i AquaLab laboratorija, moguće je obaviti apsolutno sve analize i procedure koje se obavljaju i u državnom zdravstvu, kao što je kompletna biohemijska analiza. Veoma specifične analize je takođe moguće obaviti u prostorijama Family Medica 15 poliklinike s obzirom na to da je ostvarena čvrsta saradnja između laboratorije AquaLab i poznate nemačke laboratorije SynLab.

Tim Family Medica 15 vodi se unapređenjem zdravstvene zaštite, saradnjom sa ustanovama, kako državnim, tako i privatnim. 

Specifičnost Family Medica poliklinike je u tome što u svom stručnom kadru ima i doktora biohemije Velibora Canića, koji neumorno obrađuje i analizira veliki broj uzoraka na svakodnevnom nivou. 

Family Medica 15 nudi i kućne posete, tojest, lekari će po pozivu izaći na teren i pružiti pacijentima neophodnu uslugu u toplini njihovog doma. Dodatne opcije

Jezici:
  • Srpski
  • Engleski
Mogućnost smeštaja: Ne
WI-FI: Da
Parking: Da
Klimatizovan objekat: Da
Prilaz za osobe sa invaliditetom: Da
Pet friendly: Ne
Hitna služba 24/7: Ne
Linije gradskog prevoza
Kafić/restoran u blizini do 500m: Ne
Menjačnica u blizini do 500m: Da
Apoteka u blizini do 500m: Da
Načini plačanja:
  • Gotovinsko plaćanje
  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Rad na terenu: Ne