Beomed

Radno vreme

radni dan - 09:00 - 19:00
subota - 09:00 - 14:00

Telefon za zakazivanje

Lokacija

BeoMed specijalistička ordinacija nalazi se u srcu Vračara. Već 10 godina brinemo o fizičkom i psihičkom zdravlju svih članova porodice, sa posebnim akcentom na decu i adolescente. Odabrani tim lekara iz zemlje i inostranstva stara se o zdravlju dece i odraslih u ordinaciji i u kućnim posetama.

U BeoMed-u verujemo da je ključ dobrog zdravlja u individualnom i sveobuhvatnom pristupu pacijentu. Porodica nam je na prvom mestu i iz tog razloga pružamo zdravstvenu i psihološku negu i podršku svakom članu porodice ponaosob, fokusirajući se na promociju zdravlja i zdravih stilova života, naročito kada su deca i adolescent u pitanju.

Ordinacija BeoMed angažovala je visokokvalifikovane, licencirane lekare, psihoterapeute i zdravstvene saradnike, stručnjake različitih grana medicine i mentalnog zdravlja u cilju podrške pacijentima različitih starosnih uzrasta.

U organizovanju BeoMed-a osnovni cilj je bio formirati modernu specijalističku ordinaciju primarne zdravstvene zaštite koja će predstavljati sigurnost za sve članove porodice i koja će odgovoriti svim zahtevima svojih pacijenata i tempu modernog života današnjice.Dodatne opcije

Jezici:
  • Srpski
  • Engleski
Mogućnost smeštaja: Ne
WI-FI: Da
Parking: Da
Klimatizovan objekat: Da
Prilaz za osobe sa invaliditetom: Da
Pet friendly: Ne
Hitna služba 24/7: Da
Linije gradskog prevoza
Kafić/restoran u blizini do 500m: Da
Menjačnica u blizini do 500m: Da
Apoteka u blizini do 500m: Da
Načini plačanja:
  • Gotovinsko plaćanje
Rad na terenu: Da