Power Plate Serbia

Power Plate Serbia

Power Plate Serbia

Adresa: Makedonska 17 Grad: Beograd Br telefona: +38163386045 Website: http://www.powerplate.rs, http://www.clevco.rs/
Adresar

Power Plate Serbia

Sport i rekreacija

Opis

Acceleration Training™ (na zemlji) je prvo korišten od strane Sovjetskih kosmonauta 60-ih godina prošlog veka, da bi se borili protiv posledica na kosti i mišiće izazvanih nultom gravitacijom. Smatra se da je on bio odgovoran za izuzetan rekord u boravku u kosmosu od preko 400 dana, više nego trostruko od njihovih američkih kolega. .

1999, Holandski Olimpijski trener Guus van der Meer je adaptirao tu tehniku. Isprva, za profesionalne sportiste, a potom i za ljude svih uzrasta, težina i fizičkih sprema. Power Plate® revolucija je počela.

Iako je Power Plate proizvod relativno nov, sve veći broj naučnih istraživanja pomaže da se dokaže široka terapeutska upotreba i zdravstvene koristi, za sve od profesionalnih sportista, do starijih ljudi, koji samo žele da poboljšaju svoje zdravlje i kondiciju. Kroz seriju treninga razvijenih od strane eksperata, Power Plate® oprema je već poboljšala izgled, zdravlje i opšte stanje hiljadama korisnika širom sveta, nastavljajući to iz dana u dan.

Misija Power Plate International-a je da se bori protiv negativnih efekata načina života sa nedovoljnom aktivnošću, nudeći tehnološki najnapredniju neinvazivnu fitness opremu, za sve godine i nivoe kondicije, koja je pritom i laka za korišćenje.

Podeli: