Ethnogym teretana, Banjica

Ethnogym teretana, Banjica

Ethnogym teretana, Banjica

Adresa: Crnotravska 7-9 Grad: Beograd Br telefona: +38114064943 Mobilni telefon: +38166120000 E-mail: [email protected]
Adresar

Ethnogym teretana, Banjica

Sport i rekreacija

Opis

Ethnogym je fitness centar nove generacije, potpuno usmeren na fitness.
Ethnogym nudi svojim članovima veliki izbor programa koje vode profesionalni treneri čiji je jedini cilj da Vam pomognu da u prijatnoj atmosferi vežbate i ostvarite vaše fitness želje.
Za Vaš dobar osećaj pri vežbanju opremljeni smo najsavremenijim Technogym kardio mašinama i mašinama za sticanje snage i oblikovanje tela. Naš fitness tim poseduje diplome, a pored toga stalno se usavršava na seminarima širom sveta i unosi novitete u svakodnednevni rad.
Radi Vašeg dobrog raspoloženja prostor je prirodno osvetljen i u njemu vlada dobra volja i pozitivna energija. U Ethnogym-u posebnu pažnju posvećujemo održavanju higijene i bezbednosti, tako da će vas uvek dočekati čiste sale i oprema. Za lak prilaz obezbedili smo privatni parking, a autobuska i tramvajska stanica nalaze se ispred samog ulaza u Ethnogym.
Da bismo našu strast za vežbanjem podelili sa svima, rešili smo da članstvo u Ethnogym-u bude veoma pristupačno.
Ethnogym je zvanični pilot centar u Srbiji za Les Mills, najpoznatiji fitness koncept u svetu. Naši članovi imaju ekskluzivnu priliku da isprobaju ovaj slavni metod koji dolazi sa Novog Zelanda i veoma je popularan u mnogim zemljama širom sveta. Da biste saznali više o ovom revolucionarnom metodu u svetu fitnessa, kliknite na link Les Mills.

 

Podeli: