Avantura 2

Avantura 2

Avantura 2

Adresa: Vitanovačka 27 Grad: Beograd Br telefona: Mobilni telefon: +381668888889 Website: http://avantura.edu.rs/ E-mail: [email protected]
Adresar

Avantura 2

Privatni vrtići

Opis

Objekat Avantura 2 (Vitanovačka 27), nalazi se u najlepšem delu Voždovca, u bajkovitom prostoru od 400m² koji se oslanja na Osnovnu školu "Veselin Masleša".

Prostor je okružen velikim i lepo uređenim dvorištem koje predstavlja mirnu i tihu oazu za boravak i igru dece na svežem vazduhu.

Objekat je organizovan i funkcionalno prilagođen deci od jaslenog do predškolskog uzrasta i kao takav doprinosi kreativnom izražavanju i nesmetanom razvoju igre kroz koju se odvija vaspitno obrazovni rad. Unutrašnja opremljenost je u kombinaciji prirodnih materijala u skladu sa savremenim potrebama.

Naglašavamo bezbednosti sistem, video nadzor, identifikacione kartice, interfon. internet, i savremen pristup objektima.

Ono čemu se stremi jeste da od uređenja prostora vrtića, didaktičkog materijala, ishrane, načina rada sve bude podređeno DETETU i nauci bez koje nema opstanka čoveka na Zemlji - EKOLOGIJI

UPIS UZ SUBVENCIJU GRADA!

Podeli: